1 Day Acuvue TruEye (90 лещи)

139.99 лв
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 6.2. Избери параметри

Други опаковки

Безплатна Доставка
139.99 лв
Безплатен подарък на стойност до 21.98 лв за поръчки над 80.00 лв

Контактни лещи 1 Day Acuvue TruEye

Неслучайно моделът 1 Day Acuvue TruEye от Johnson and Johnson получиха награда от престижното изложение TOP OPTA 2010 - това са първите еднодневни лещи от силикон-хидрогел, въведени на пазара през май 2009 г. Новият материал Narafilcon А гарантира изключителен комфорт и позволява изключително висока кислородна пропускливост, достигаща до 118 Dk/t.

Технологията HYDRACLEAR

1 Day Acuvue TruEye са усъвършенствани с трето поколение HYDRACLEAR® технология, при която хидратиращите агенти се добавят при самия процес на производство, а не след това. По този начин повърхността на лещата остава гладка, хидратирана и мека, което предотвратява очите от изсушаване през целия ден.

Лещи за взискателните потребители

Независимо дали планирате да използвате лещите от време на време или всеки ден, само за спорт или от сутрин до вечер, с 1-Day Acuvue TruEye можете да разчитате на оптимален и дълготраен комфорт. Производителят уверява, че очите на клиенти, използващи предишните модели от серията 1-Day Acuvue, могат да привикнат много лесно към новия продукт, за което спомагат и идентичните параметри: базова кривина(BC) и диаметър (DIA).

Контактните лещи 1 Day Acuvue TruEye (както и техните предшественици 1 Day Acuvue и 1 Day Acuvue Moist) имат защита срещу UV-A и UV-B лъчи, както и индикатор за правилно поставяне на лещата. Следва да се отбележи, че нито едни контактни лещи с UV филтър, не трябва да се разглеждат като пълен заместител на слънчевите очила, защото те не покриват цялата повърхност на окото. Най-добре е да комбинирате контактни лещи със слънчеви очила с UV филтър за оптимална защита.

Може да ги намерите и в опаковка от 30 бр. или 1 бр.

Моля, обърнете внимание, че пакетът от 90 бр. съдържа 3 кутии от по 30 бр. лещи. Съгласно напътствията на производителя индивидуалните опаковки от 30 бр. не могат да бъдат върнати или заменени. Моля, уверете се, че сте поръчали правилните за Вас параметри контактни лещи ПРЕДИ отварянето на пакета.

Спецификации - 1 Day Acuvue TruEye (90 лещи)

Производители: Johnson and Johnson
BC (базова кривина): 9.00, 8.50
DIA (диаметър): 14.20
Размер на опаковката: 90 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Име на продукт: 1 Day Acuvue TruEye
Пропускливост на кислород: 118 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца и повече
Съдържание на вода: 46%
Диоптър: от -12.00 до +6.00
Материал: Narafilcon A
Преспиване с лещите: Не
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

98%
283 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (1)

Сподели своето впечатление
Ненков

Здравейте, Каква е причината за разликата в цената между тези и 1 Day Acuvue Moist?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, г-н Ненков,

Основната разлика между Acuvue TruEye и Acuvue Moist е в материала, който са изработени. Acuvue Moist са хидрогелни лещи, а Acuvue TruEye са създадени по-ново поколение технология и са силикон-хидрогелни. Acuvue Moist имат по-високо водно съдържание - 58% (на 46% при Acuvue Moist), с което се отличават хидрогелните лещи, но по-ниска кислородна пропускливост - 33 Dk/t (118 Dk/t).