Acuvue Oasys (1 леща)

11.49 лв
89% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: сряда 27.10. Stock day info: Today 27. октомври Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. октомври Избери параметри
В наличност
Добави към поръчката
17.99 лв

Други опаковки

Acuvue Oasys (6 лещи) 41.79 лв
Acuvue Oasys (12 лещи) 82.69 лв
Безплатна Доставка
11.49 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.99 лв за поръчки над 80.00 лв

Acuvue Oasys контактни лещи с HYDRACLEAR Plus

Контактните лещи Acuvue Oasys са ново поколение 14-дневни контактни лещи, произведени от Johnson & Johnson за взискателни клиенти.

Предходника на Acuvue Oasys?

Acuvue Oasys бяха въведени като наследник на първите силиконов хидрогел лещи на пазара, които въведоха нов стандарт в индустрията и са все още много популярни, а именно Acuvue 2.

Нов технология за хидратация на лещите и нов материал

Acuvue Oasys са с нова технология за хидратация HYDRACLEAR ® Plus, която поддържа лещите влажни през целия ден, също така намалява образуването на протеиновите депозити. Материалът Sanofilcon A (силикон-хидрогел) дава отлични стойности на пропускливост на кислород, достигащи до 147 Dk/t. Трябва да се отбележи, че максималната пропускливост на кислород се достига когато лещите са нови, но с употребата им тя намалява заради протеиновите депозити, които се образуват. Именно за това е важно да сменяте лещите в оказаните от производителя срокове.

Acuvue Oasys - лещи за взискателните потребители

Лещите Acuvue Oasys са идеални за чувствителни и напрегнати очи. Пo препоръка нa производителя те могат да бъдат използвани продължително без отстраняване от очите до 7 денонощия. За продължително носене е необходимо да се консултирате с очен специалист (оптик или офталмолог). Трябва да отбележим, че мненията за този вид използване на контактни лещи се различават значително дори и сред експертите. Oasys са идеални за хора, които страдат от сухота в очите, както и за тези, които прекарват повече време пред монитора или в климатизирани помещения.

Тези лещи може да намерите в опаковка от 6 лещи.
Спецификации
Производители: Johnson and Johnson
BC (базова кривина): 8.80, 8.40
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 1 леща
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 14 дни
Пропускливост на кислород: 147 Dk/t
Съдържание на вода: 38%
Име на продукт: Acuvue Oasys
Диоптър: от -12.00 до +8.00
Материал: Senofilcon A
Преспиване с лещите: Да
UV филтър: Да

Отзиви

89%
24 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (6)

Сподели своето впечатление

Милена

С какво Acuvue Oasys e po razlichna ot Air Optix night месечни лещи?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Милена,

Основната разлика е, че Acuvue Oasys са двуседмични лещи, а Air Optix – месечни. Двуседмичните продукти са по-подходящи за хора с чувствителни очи, т.к. при правилно съхраняване и почистване възможността за възпаление и дискомфорт е по-малка. Acuvue Oasys имат по-ниска кислородна пропускливост (147 Dk/t), но по-високо водно съдържание (38%). При Air Optix тези показатели са както следва: 175 Dk/t и 24%. Не на последно място, двата модела са на различни производители, предлагат различни параметри BC (базова кривина) и има разлика в материала и в технологията на тяхната изработка.

Жорката

Определно се чувставам спасен. Това са единствените лещи, с които нямам сухи очи.

Теодора

Водят се двуседмични, но аз ги нося малко повече без да прекалявам разбира се и до сега не съм имала проблеми.

Елеонора

За мен това са най-хубавите лещи на пазара. Нося ги без да ги свалям и тотално забравям, че съм с лещи. Така нито се притеснявам за хигиена нито харча излишни пари за разтвори.

Галина

Много хубав продукт, винаги се усеща когато продуктите са от сериозен производител

Антоанета

Ползвам тези лещи от над 5 години и просто нямат аналог