Acuvue Oasys for Presbyopia (6 лещи)

78.89 лв
89% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 21.3. Избери параметри
Добави към поръчката 14.74 лв
Добавете разтвор:
Добавете разтвор:
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв
14.74 лв

Други опаковки

Безплатна Доставка
78.89 лв
Безплатен подарък на стойност до 21.98 лв за поръчки над 100.00 лв

Acuvue Oasys for Presbyopia

Двуседмичните Acuvue Oasys for Presbyopia са последно поколение мултифокални контактни лещи от Johnson & Johnson и са създадени, за да осигурят отлична видимост на близки, средно разположени и далечни обекти.

Лещи за отлична зрителна корекция

Acuvue Oasys коригират пресбиопията и в най-трудните условия. Независимо къде сте - навън, в сухи климатизирани помещения или страдате от алергии, Acuvue Oasys for Presbyopia осигуряват отлична хидратация и комфорт. Техният подобрен силикон-хидрогелов материал – Sanofilcon A позволява на лещите изключителна кислородна пропускливост - 147 Dk/t.
Acuvue Oasys for Presbyopia съдържат патентования хидратиращ агент на Johnson & Johnson - Hydraclear Plus, който увеличава целодневната хидратация на лещите и възпрепятства задържането на депозити по повърхността им.

Идеален за чувствителни и уморени очи

Този модел контактни лещи е изключително подходящ за очи със склонност към раздразнение. При дневна схема на носене периодът на подмяна на чифт е 14 дни. Високата им кислородна пропускливост позволява и продължително носене (до 7 дни и 6 нощи) без сваляне, но само след консултация с Вашия очен лекар. В този случай животът на лещите се скъсява и те трябва да бъдат подменени веднага.

Предимства на Acuvue Oasys for Presbyopia

Моделът е снабден с едни от най-високите нива на UV защита срещу вредните слънчеви лъчи. Въпреки това, не забравяйте и слънчевите си очила, т.к. лещите не покриват цялата очна повърхност и част от нея остава незащитена. Acuvue Oasys for Presbyopia са леко оцветени за по-лесно поставяне.

Спецификации - Acuvue Oasys for Presbyopia (6 лещи)

Производители: Johnson and Johnson
BC (базова кривина): 8.40
DIA (диаметър): 14.30
Размер на опаковката: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 14 дни
Пропускливост на кислород: 147 Dk/t
Съдържание на вода: 38%
Име на продукт: Acuvue Oasys for Presbyopia
Диоптър: от -9.00 до +6.00
Add power (добавен диоптър): High (+2,00 - +2,50), Low (+0,75 - +1,25), Mid (+1,50 - +1,75)
Материал: Senofilcon A
Преспиване с лещите: Да
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

89%
106 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление
ЕЛЕНА ДИМИТРОВА-ЦОНЕВА

Поръчах тези лещи, като уж най-добрите лещи за пресбиопия в този сайт, НО при тях е постигната само прекрасна средна дистанция, задоволителна възможност за четене - след нагаждане, но ако реша да шофирам, ще се превърна в потенциален убиец, защото за далечно виждане и дума не може да става при тези лещи. Написаните диоптри на кутията нямат нищо общо с действителните диоптри на лещите в опаковката. Пълен боклук. Много трудно рекламирах лещите. Сега ме размотават, понеже на всичкото отгоре си искам и парите! Кофти лещи, кофти обслужване, кофти фирма! Европейска работа!

ЕЛЕНА ДИМИТРОВА-ЦОНЕВА

Поръчах тези лещи, като уж най-добрите лещи за пресбиопия в този сайт, НО при тях е постигната само прекрасна средна дистанция, задоволителна възможност за четене - след нагаждане, но ако реша да шофирам, ще се превърна в потенциален убиец, защото за далечно виждане и дума не може да става при тези лещи. Написаните диоптри на кутията нямат нищо общо с действителните диоптри на лещите в опаковката. След като установих, че не мога да направя рекламация на сайта на фирмата по никакъв начин, започнах да пиша e-mail(и). От 20 дни тези хора ме размотават. Дори куриерската фирма, която ги обслужва отказа да изпълни поръчка до склада им за връщане на лещите за рекламация. Наложи се рекламацията да мине през два куриера. След изпращане на сканирана товарителница на e-mail (а) им спряха да отговарят. Не се потвърждава нито рекламацията, нито че са получили рекламирани лещи. Телефоните спряха да отговарят. Тотална лятна идилия. В момента, в който си поискаш парите изпадаш в пълно забвение. Много лошо обслужване. Иначе европейска работа - изпращат си лещите винаги без фактури и касов бон.