Air Optix for Astigmatism (3 лещи)

49.09 лв
93% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 20.9. понеделник 20.9. понеделник 20.9. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Избери параметри
В наличност
Добави към поръчката
17,99 лв
Безплатна Доставка
49.09 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.99 лв за поръчки над 80.00 лв

Air Optix for Astigmatism

Air Optix for Astigmatism са месечни контактни лещи, произведени от силикон-хидрогелов материал, предназначени за корекция на астигматизъм. Силикон-хидрогеловият материал Lotrafilcon B е гаранция за висока пропускливост на кислород, което прави контактните лещи по-здравословни и по-удобни.

Контактните лещи Air Optix for Astigmatism ca леко оцветени в синьо за по-лесна манипулация, което не намалява качеството на виждане. Времетраенето, препоръчано от производителя, за продължително носене, е максимално 6 денонощия. Но този начин на носене може да не е удобен за всеки и трябва да бъде консултиран със специалист по контактни лещи.

Може да закупите и опаковка от 6 леща Air Optix for Astigmatism.

Спецификации
Производители: Alcon
DIA (диаметър): 14.50
BC (базова кривина): 8.70
Размер на опаковката: 3 лещи
Пропускливост на кислород: 110 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 33%
Име на продукт: Air Optix for Astigmatism
CYL (цилиндър): от -0.75 до -2.25
Диоптър: от -10.00 до +6.00
Материал: Lotrafilcon B
UV филтър: Не
Преспиване с лещите: Да
Изгодни пакети

Отзиви

93%
167 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (3)

Сподели своето впечатление

Нина Рангелова

Много съм доволна от лещите. Лесно се поставят и махат. При първото ползване ги чувствах "по-дебели", и "твърди" (в сравнение с предишни лещи) но това усещане отшумя бързо. Нямам замъгляване на образа. Преди това ползвах Biofinity Toric, но не се чувствах комфортно с тях.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, радваме се, че още един доволен клиент добавяме в списъка.

Димитър

НЕ съм доволен от тези лещи. За първи път поръчах лещи преди 1 седмица и постоянно ми се размърдват в очите и започвам да виждам размазано. Трябва да я нагласям с пръст и след малко пак същото. Ще пробвам друга марка.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Димитър,

Много съжалявам, че не сте доволен от торичните лещи на Air Optix. По начина, по който описвате възникналия дискомфорт, предполагам, че проблемът е в големината на базовата кривина на модела, поради което лещата не може да се задържи на роговицата Ви. Съветвам Ви да се консултирате с лекар относно параметрите на най-подходящите за Вашето око контактни лещи - базова кривина и диаметър.

Иво

Започнах да използвам тези лещи преди около месец . Отне ми няколко дни да свикна с тях, но след това усещането е страхотно. Няма никакво замъгляване след време. Надявам се да почнат да предлагат такива лещи и с цветове.