Air Optix plus HydraGlyde (3 лещи)

36.79 лв
97% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 31.1. Избери параметри
Добави към поръчката 14.74 лв
Добавете разтвор:
Добавете разтвор:
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв
14.74 лв

Други опаковки

Безплатна Доставка
36.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 21.98 лв за поръчки над 80.00 лв

AIR OPTIX plus HydraGlyde контактни лещи

Air Optix plus HydraGlyde са иновативни месечни контактни лещи на Alcon и са нова подобрена версия Air Optix Aqua. Тяхната цел е да коригират сферичния дефект на окото и са предназначени за постоянно носене, благодарение на подобрената технология на кислородопроп­оскливост. Тези контактни лещи са изработени от силикон-хидрогел материал, снабдени са с почти незабележима светло синя линия за по-лесно поствяне.

Air Optix plus HydraGlyde се продава в опаковка от 3 лещи. Предлагаме също и по-голяма опаковка Air Optix Plys Hydraglyde 6 контактни лещи на добра цена.

Moisture Matrix технология

Компанията Alcon има патент върху технологията Moisture Matrix, която подпомага естественото овлажняване на очите. По този начин контактните лещи хидтратират окото през целия ден и дори през целия месец.

SmartShield technology

Освен това, Air Optix plus HydraGlyde са контактни лещи снабдени с технологията SmartShield на Alcon, която също помага за поддържането на оптимална влажност. SmartShield технология помага за намаляване на липидите и други отлагания върху лещите, поддържа ги чисти и удобни през целия период.

Контактни лещи създадени за постоянно носене

Air Optix plus HydraGlyde могат да се носят без сваляне 6 нощи. Важно е да следвате съветите на вашия офталмолог, защото е възможно постоянното носене в рамките на 30 дни да не е подходящо за вас.

Спецификации - Air Optix plus HydraGlyde (3 лещи)

Производители: Alcon
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.20
Размер на опаковката: 3 лещи
Срок на годност: 12 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 138 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 33%
Име на продукт: Air Optix plus HydraGlyde
Диоптър: от -12.00 до +8.00
Материал: Lotrafilcon B
UV филтър: Не
Преспиване с лещите: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

97%
537 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (1)

Сподели своето впечатление
Снежина Акиванова

Здравейте, каква точно е разликата от стандартните Air Optix Aqua? Параметрите са еднакви, нещо явно пропускам. Ползвам от много години стандартните, тези по описание с какво са по-добри? Благодаря за информацията

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, диапазона на някой от параметрите е по-голям. Например Air Optx HydraGlyde имат диапазон на диоптър от -12 до +8, а Air Optix Aqua от -10 до + 6. Също така HydraGlyde са подобрена версия с по-добри отзиви за безпроблемно продължително носене. Ако искате по-подробна информация можем да Ви изпратим имейл с повече детайли. Хубав ден,

Екипа на kontaktni-leshti.bg