Artelac TripleAction 10 ml

21.99 лв
80%
В наличност
Покажи параметри
attributesPrimary

четвъртък 22.8.

blank

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
21.99 лв
Безплатна доставка над 30 лв.
ПОДАРЪК при поръчка над 80 лв.

Artelac TripleAction капки за очи 10 ml

Тези, които страдат от синдрома на сухото око, ще оценят тези овлажняващи капки за очи, произведени от Bausch и Lomb . Капките действат бързо, за да осигурят дълготрайно облекчение от сърбеж, парене, умора и друг дискомфорт.

натриев хиалуронат

Натриевият хиалуронат е естествено овлажняващо вещество в човешкото око и други тъкани. Тъй като капки Artelac TripleAction съдържат 0,24% натриев хиалуронат, съставът им е подобен на естествената околна среда и по този начин те се понасят добре от повечето потребители.

Подходящ за чувствителни очи

Естествените съставки на Artelac TripleAction са много нежни, така че са подходящи за чувствителни очи. Формулата е свободна от консерванти, а иновативният дизайн на капкомерната бутилка прави приложението лесно

Състав:

 • Липиден сегмент – триглицериди със средна верига
 • Натриев хиалуронат 2,4 mg / ml
 • Carbomer
 • Глицерол

 • Дозировка: Капките могат да се използват при необходимост. При първите признаци на дискомфорт или дразнене, нанесете една капка върху засегнатото око.

  Забележка: Тъй като капките не съдържат консерванти, е необходимо бутилката да се консумира или изхвърля в рамките на 6 месеца от първото отваряне.

  Какво причинява дразнене на очите?

  Дразненето може да бъде причинено от генетична предразположеност, както и от алергии или диагностициран синдром на сухото око. Въпреки това, има много други външни влияния, които могат да дразнят деликатните очи. Излагането на синя светлина от мобилни телефони, компютри и телевизионни екрани е често срещана причина за сухота, тъй като окото мига по-рядко, когато се фокусира върху тези екрани. Очите могат да станат сухи и в отоплявани или климатизирани помещения, или чрез излагане на прах, вятър или дим.

  Спецификации
  Производители: Bausch and Lomb
  Обем: 10 ml
  Използване след отваряне: 6 месеца
  Срок на годност: 6 месеца и повече
  Съдържа натриев хиалуронат: Да

  Отзиви

  80%
  0x
  0x
  0x
  0x
  0x
  Остави оценка
  100%

  Сподели своето впечатление

  Сподели своето впечатление
  VISA Master Card DHL express Speedy
  Top