Avaira Vitality (6 лещи)

48.79 лв
95% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: четвъртък 8.12. Избери параметри
Добави към поръчката 14.74 лв
Добавете разтвор:
Добавете разтвор:
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв
14.74 лв

Други опаковки

Безплатна Доставка
48.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 21.98 лв за поръчки над 80.00 лв

Контактни лещи Avaira Vitality

Avaira Vitality са месечни контактни лещи произведнеи от CooperVision. Те предлагат по нещо за всеки: разумна цена, качествен силикон-хидрогелен материал, мекота и гъвкавост и много комфорт. Лещите на Avaira Vitality се произвдждат по уникални технологии, за да позволят на очите ви да дишат и да останат хидратирани. Този пакет лещи съдържа 6 лещи .

Икона за естествена хидратация Тези лещи имат подобрено съдържание на вода, което осигурява отлична хидратация през целия ден. Това по-високо съдържание на вода означава естествена влага, така че е по-малко вероятно да се нуждаете от допълнителни хидратиращи капки.

Икона за комфорт на Coopervision Материалът на Avaira Vitality комбинира високо съдържание на вода с висока кислородна пропускливост, което осигурява здрави очи, удобно прилягане и намалява симптомите на сухото око.

Икона за UV защита Лещите Avaira Vitality съдържат Клас 1. UV филтър , който предпазва очите от вредните UV лъчи, които потенциално могат да причинят трайно увреждане на очите. Тъй като обаче контактните лещи покриват само част от очната ябълка, все пак се препоръчва да се носят слънчеви очила, за да се защити цялата област на очите.


Този продукт се предлага и в пакет от 3 лещи.

Спецификации - Avaira Vitality (6 лещи)

Производители: CooperVision
BC (базова кривина): 8.40
DIA (диаметър): 14.20
Размер на опаковката: 6 лещи
Пропускливост на кислород: 110 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 55%
Име на продукт: Avaira Vitality
Материал: Fanfilcon A
Диоптър: от -12.00 до +8.00
Преспиване с лещите: Не
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

95%
199 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (3)

Сподели своето впечатление
Нора

Много съм разочарована. Купих ги и на втория ден ми се скъсаха...

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Моля ако имате каквито и да е оплаквания от лещите, да ни ги изпратите и да се свържете с екипа за връзки с киенти, за да алармираме производителя и да ви обезщетим.

Ирена

Сина ми използва авайра виталити .може ли да си направя поръчка по телефона.В кутия по 6 бройки.-11 -11.5 каква е цената.?Трябва да поръчам 2 кутии, за всяко око,нали?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Моля позвънтете на този номер и ще Ви посъветваме 024928378

Светла Христова

Здравейте. Интересува ме каква е разликата между Avaira, Avaira Vitality и Biofiniti? Според Вас за диоптър -4,25, астигматизъм 1,00 и сухо око кой вид е по-подходящ? Въобще какъв продукт бихте ми препоръчали? Благодаря.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, г-жо Христова,

Параметрите, които сте посочили не са за торични контактни лещи. При тях добавения диоптър може да бъде -0,75, -1,25, -1,75, -2,25 и т.н. Ако желате можете да ни изптатите рецептата си, за да я пресметнем.

Относно въпроса Ви: модела Avaira Vitality е официалната замяна на модела Avaira, който е спрян от производство. Avaira Vitality е месечен модел с UV филтър. Biofiniti е месечен модел с възможност за продължително носене (без сваляне) до 30 дни. И двата модела имат високо съдържание на кислород и висока пропускливост, което ги прави подходящи за хора със "синдрома на сухото око".

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg