Biofinity (6 лещи)

51.79 лв
99% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 18.6. Избери параметри
Покажи параметри за другото око
Добави към поръчката 17.99 лв 14.74 лв
Други опаковки
Безплатна Доставка
51.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.89 лв за поръчки над 100.00 лв

Спецификации - Biofinity (6 лещи)

Производители: CooperVision
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 160 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity
Материал: Comfilcon A
Диоптър: от -12.00 до +8.00
UV филтър: Не
Преспиване с лещите: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

99%
4226 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (45)

Сподели своето впечатление
МАРИЯНА КРЪСТЕВА

Ползвам тези лещи за дъщеря ми и към момента съм нмого доволна.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, благодарим за отзива ви.

Александър Кирилов

Всеки път ли трябва с новия разтвор да сменям и контейнерите за меките ми контактни лещи?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Добре е да се сменят контейнерите на всеки 3 месеца.

Маргарита Бонацо

Най добрите контактни лещи !

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Благодарим за коментара и се раздваме,че сте доволна.

Александър Александров

Страхотни контактни лещи

Отговор info@alensa.bg

Изключително се радваме да чуем, че сте доволен.

Александър Александров

Страхотни контактни лещи

Отговор info@alensa.bg

Благодарим за мнението и се радваме, че сте доволен от покупката си.

Александър Кирилов

От 2016 г. ги ползвам!

Отговор info@alensa.bg

:)

Александър Кирилов

Това за мен са най добрите контактни лещи!От 2016 година,изключително доволен съм и не мисля да ги сменям с друга марка меки контактни лещи!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, благодарим за отзива и сме щастливи, че се присъединихте към семейството от доволни клиенти на Аленса.

Yulita Adamova

Последната партида беше ужасна.Получих възпаление от лещите,наложи се да отида на лекар.Всичко беше за моя сметка,и прегледа и лекарствата и не на последно масто болките ,които имах.Информирах фирмата за тази партида,последва мълчание завинаги.Безкрайно некоректни.Смених фирмата с друга и вече нямам проблеми.Повече няма да си купя никога тяхните продукти.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, не е хубаво да лъжете. Имаме естествено цялата комуникация с Вас. Не трием и коменарите Ви. Както Ви казахме и преди, необходимо е да ни изпратите диагнозите от прегледите, както и самите лещи и ние ще ги изпратим на производителя за експертиза и за да Ви компенсира. Как очаквате да приемем рекламация, когато не ни предоставяте нищо. Пожелаваме Ви успех с лещите, от където и да ги купувате те идават всички от Купър Вижън :)))) Приятен ден!

Божидар Иванов

Най-удобните, които съм носил до сега!

Отговор info@alensa.bg

Благодарим Ви за обратната връзка и сме щастливи, че сте доволен :)

Александър Александров

Ще настъпи ли промяна в името на сайта?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Да името на сайта ще се промени на Аленса, но обслужването на клиенти ще се запзаи непроменено. Регистрацията Ви ще се запази и ще можете все така бързо и лесно да правите поръчки. Поздрави

Анна Желева

За първи път ползвам лещи и изобщо не ги усещам. СУПЕР СА !

Отговор info@alensa.bg

Това е чудесна новина :)

Катерина Тодорова

Здравейте. В описанието се споменава, че "позволява коригиране на по-ниски стойности на астигматизъм" - бихте ли пояснили кои точно? На едното око при мен е -1, 180° - мога ли да ползвам тези или при тази стойност е нужна торична?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, това само оптик може да Ви каже. В някой случаи тези лещи са достатъчни и не са необходими торични ако стойностите са много ниски, но това се преценява от очен специалист. Препоръчваме Ви да се посъветвате с такъв. Приятен ден !

Alex Lerin

Възможно ли е да се поръчат астигматични и едновременно с това прогресивни лещи?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

За съжвление ние не предлагаме такъв модел контактни лещи. Но производителите, с които работим, имат модели торични мултифокални лещи, например - Proclear® multifocal toric lenses от CooperVision.

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

Милена Дечева

Здравейте! От 1 месец нося лещи и днес случайно забелязах, че на тях има изписани буквички. На едната леща буквичката D, а на другата - B. Бихте ли ми казали какво означават тези букви, и от значение ли са при поръчката на лещи?

Отговор info@alensa.bg

Здравете,

Къде именно са изписани тези букви?

Mihaela Shtereva

Здравейте, все още ли не е възможно да се комбинират лещи с различен диоптър в една опаковка?Задавам този въпрос, тъй като виждам, че има и полета за параметри на двете очи при поръчването, а по-долу в коментарите четох, че съчетаване на такива лещи не се предлага.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, г-жо Щерева,

Когато избирате полето за параметри на второ око, си поръчвате втора кутия от 6 броя лещи. Ако желаете да имате три комплекта лещи, можете да си поръчате две опаковки - по 3 лещи, като във всяка опаковка ще има лещи с еднакъв диоптър.

Опцията за комбиниране на различни диоптри в една опаковка не е възможна за сайта ни, т.к. при отварянето на опаковката се губи търговския й вид и гаранцията за качество осигурен от производителя. Затова производителя CooperVision предлага модела Biofinity в кутии с 3 лещи или на бройка. Много често получаваме снимки на единични бройки лещи купени в оптики, на които е написано "Not to be sold separately"/ "да не се продава отделно", което означава, че става въпрос за предлагане на продукт, който според производителя би трябвало да бъде продаван само в неотворена кутия, но поради определени причини са били отворени и продадени отделно.

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

Марияна Маринова

Здравейте, Дали се предлагат цветни лещи на Biofinity

Mariq Vukova

Много съм доволна от лещите , забравям че са в очите ми.

Andreja Stefanoski

Здравейте, искам да пробвам тези лещи, сега нося Air Optix Aqua на който диаметъра им е 14.2. Дали ще осета някаква разлика защото Biofinity са с диаметър 14.0? Поздрави

Отговор info@alensa.bg

Диаметърът е един от най-важните параметри при избора на подходящ тип контактни лещи. Той трябва да бъде измерен от очен специалист.В случай, че лещите са с по-малък диаметър, е възможно да има дразнене на епидермиса на роговицата. Добре е да се има предвид, че хората са с различни размери на очите, съответно с различен диаметър на роговицата и следователно имат нужда от контактни лещи с различен диаметър. Поздрави, Екипа на Kontaktni-Leshti.bg

Александър Александров

Здравейте, Мога ли да се разплащам с дебитна карта VISA payWave?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Можете да.

Албена Янакиева

здравейте, използвам biofiniti na coopervisin от доста време.Много съм доволна.Но въпросът ми е следния променям диоптъра на очите и искам да си поръчам опаковката с 6 лещи понеже е по-изгодно.Можели ако не се почуствам комфортно останалите 5 бр, в опаковка да си ги заменя със стария си диоптър.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, г-жо Янакиева,

За съжаление, както е посочено и в Търговските ни условия не е възможно да заменим веднъж отворена кутия контактни лещи. Затова Ви съветвам първоначално да поръчате единична бройка Biofinity.
Александър Александров

Може ли да се къпя с контактните лещи"Биофинити"? Благодаря!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, г-н Александров,

Не е желателно вода да попада в очите Ви, докато сте с контактни лещи, независимо от модела им. Това може да причини сериозно увреждане на роговицата. Най-добре е да ги сваляте преди душ или при по-висок диоптър, използвайте очила за плуване. Друг, не толко сигурен вариант, е да затваряте очите си.

Александър Александров

А ако с лещите "Биофинити" виждам перфектно и не ми дразнят очите и след един месец задължително ли трябва да ги подменя? Благодаря!

Отговор info@alensa.bg

Благодаря Ви за въпроса!

Производителите на контактни лещи определят честотата на подмяната на всеки модел леща според нейния състав, като се стремят да осигурят максимален комфорт при тяхното носене и възможно най-благоприятна среда за окото.

Не се препоръчва да носите лещите след изтичането на определен срок, т.к. на повърхността на лещата се появяват микроорганизми, които могат да нарушат целостта й. Също така се нарушава достъпа на кислород към роговицата. Тези фактори могат да предизвикат инфекция на окото.

Каквато и да е манипулация със лещите, която не е одобрена от Вашия оптик или производителя на продукта, може да повлияе негативно на Вашето зрение.

С пожелания за хубав ден, екипът на kontaktni-leshti.bg.

Ани

Здравейте! Мога ли да заменя Bausch+Lomb Ultra кривина 8.50 с Biofinity кривина 8.60. Или ще ми препоръчате нещо друго.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Ани,

Преминаването към нова марка контактни лещи носи риск от неудовлетвореност. Затова е желателно да се консултирате с Вашия офталмолог или оптик винаги преди да изпробвате нов модел.
Biofnity е четвърто поколение продукт със заоблени ръбове за максимален комфорт. По показатели - водно съдържание (48% Biofinity и 46% Ultra) и кислородна пропускливост (160 Dk/t Biofinity и 163 Dk/t Ultra), двата модела не се отличават силно, но разлика има в материала и във фирмата производител. Различието в базовата кривина и диаметър (Ultra са по-големи 14.2, на 14.00) не е толкова голяма и нашият оптик смята, че това не би трябвало да окаже влияние върху комфорта при носене.

дариа

искам да попитам следното: диоптърът ми е + 5,5. досега носих лещи + 6 /защото марката нямаше по-голям/. бих искала да пробвам биофинити. + 6,5 ли трябва да поръчам?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Дариа,

Бихте ли ни изпратили Вашата рецепта на info@kontaktni-leshti.bg. Ние ще се консултираме с нашия оптик, за да сме Ви възможно най-полезни в избора на необходимите Ви параметри.

Biofinity

Определено най-добрите. Препоръчвам!!

Владо

Мога ли да нося Biofinity leshti повече от 1 месец?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Според препоръката на производителя не е желателно да носите едномесечните контактни лещи Biofinity по-дълго от посочения срок. Това увеличава възможността от дискомфорт, замъглено виждане и възпаление.

Милена

Водното съдържание на Biofinity e 48%. Това са лещите, с които мога да спя. Биофинити са удобни контактни лещи.

Борисова

Има ли вариант за комбинация 3 бр. един и 3 бр. друг диоптър?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

За съжаление, не е възможно да нарушаваме целостта на кутията и поради тази причина не предлагаме такава услуга.

Поздрави, Екипът на Контактни-лещи.бг

Ванко

За сега това са единствените лещи, които имат толкова висока пропускливост 160 Dk/t . Грам не е малко. Определно ги препоръчвам -действа ми жестоко.

Евгени Малинов

Лещите са с хидро-гел и действиетелно това са най-добрите възможни лещи, които съм носил.

Емил

Страхотни лещи. Бърза доставка. Добро обслужане.

Елица

никога не съм досега коментар за лещи, обаче всъщност е доста добре се чувствам и предположих, че това ще е от полаза за останлите потребители. Твърде много премеждия съм имала с контакни лещи.

Яна

Да си призная съм доста взсискателна. Перфектна цена, перфектно качество, доставката беше бърза. Страхотно отношение. Най-евтината цена. Заслужава си.

Мариела

Преди ползвах еднодневни лещи, но определено едномесечните ми харесват повече, а от тях това са най-добрите, които съм пробвала

Цветков

Мога ли да използвам тези лещи повече от едни месец ако не ги слагам всеки ден?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, тези лещи са предвидени за месечна употреба. С други думи дори и да не ги носите всеки ден трябва да се съобразявате с периода им на подмяна.

P.Димитров

Искам да направя поръчка и имам дилър код, може ли да ми помогнете?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Когато добавите продукти в кошницата и я посетите има поле за код за намаление. Когато го въведете ще получите въпросното намаление, а собственика на кода ще получи кредит. Не забравайте, че не можете да използвате вашият собствен дилър код.

Поздрави

Ненко

Идеални лещи ако искаш да преспиваш с тях.

Павлина

И аз съм много доволна от тези лещи, слагам ги и не ги махам до края на месеца, направя забравям, че съм с лещи!

Ангел

Искам да допълня, че лещите са много подходящи за хора с алергии като мен. Също така са много дишашти.

Ирина

Спестих много пари като започнах да поръчвам лещи от интернет, а не от оптика. Ако знаех това преди никога нямаше да си купувам лещите от оптики.

Ели

За първи път поръчах през интернет, но определено ще поръчам отново.

Теодор

Това са най-добрите лещи, които някога съм пробвал. Без аналог

Гери

Невероятно удобни лещи подходящи за хора с динамичен живот.

николай

Действително, това са най-добрите силикон-хидрогелни меки лещи, с уникално съчетание между кислородна пропускливост 160 Dk/t и водно съдържание 48%. Изключително добри .... Други продукти с подобни характеристики не са ми известни на пазара.... Ползвам ги вече 4 година ....

Антон

Определено това е най-добрият продукт на пазара, а в този сайт може да ги намерите на най-ниската цена. Не се чудете заслужават си!