Biofinity Multifocal (3 лещи)

60.59 лв
96% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 6.2. Избери параметри
Добави към поръчката 14.74 лв
Добавете разтвор:
Добавете разтвор:
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв
14.74 лв

Други опаковки

Безплатна Доставка
60.59 лв
Безплатен подарък на стойност до 21.98 лв за поръчки над 80.00 лв

Мултифокални контактни лещи Biofinity

Мултифокални контактни лещи Biofinity са лещи от CooperVision, предназначени за носители с пресбиопия. Тези лещи имат месечен график за подмяна и се продават в пакет от 3 лещи. Благодарение на технологията Aquaform®, мултифокалните контактни лещи Biofinity задържат влагата и инхибират свързаното с възрастта изсушаване на очите. Освен това лещите остават влажни дори без овлажняващи капки за очи. Те привличат и задържат вода, което намалява риска от дехидратация.

Пресбиопия

Пресбиопията е дефект на очите, който затруднява хората да се фокусират върху близки предмети, като вестници, или да виждат добре при слаба светлина. Мултифокалните контактни лещи Biofinity позволяват ясно зрение на всички разстояния .

Coopervision Икона за балансирана прогресивна технология Основният стандарт на висококачествените мултифокални контактни лещи е ясно зрение на всички разстояния. Balanced progressive®, разработен от CooperVision, съчетава два различни оптични дизайна, които осигуряват изключително остро зрение.

Икона на технологията Coopervision Aquaform Мултифокална технология Biofinity Технология Aquaform®. Тази иновативна технология комбинира материали по уникален начин и заключва водата в лещата. Aquaform® дава възможност за висока пропускливост на кислород като същевременно поддържа лещите влажни, меки и гъвкави.

Coopervision икона за удължено износване Месечните контактни лещи Biofinity са предназначени за ежедневно носене, но са подходящи и за случайно преспиване или продължително носене. Те могат да се носят непрекъснато в продължение на 30 дни и 29 нощи. Този метод на носене обаче винаги трябва първо да бъде одобрен от специалист по очни грижи.


Този продукт се предлага и в опаковка от 6 лещи.

Спецификации - Biofinity Multifocal (3 лещи)

Производители: CooperVision
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 3 лещи
Add power (добавен диоптър): +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Срок на годност: 12 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 142 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity Multifocal
Материал: Comfilcon A
Диоптър: от -10.00 до +6.00
UV филтър: Не
Преспиване с лещите: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

96%
746 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (3)

Сподели своето впечатление
Оля

Здравейте. При прегледа ми установиха, че имам плоска или не толкова сферична (ако мога така да кажа )роговица.Биха ли легнали добре на окото?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Това може да го определи само вашия оптик след преглед с лещите.

Валери Добрев

Здравейте, какво означава буквата на добавката за пресбиопия на мултифокалните лещи, примерно +2.50 N / +2.50 D и каква е разликата между двете? Благодаря.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Уникалната технологията Balanced Progressive на този модел лещи осигурява високо качество на зрението благодарение на двата оптични дизайна: D за „доминантно“ око и N за „недоминантно“. В центъра на лещата на доминантното око се намира полето за далечно виждане, а в този на недоминантното око - за близко. В по-голямата част от случаите, доминантното око съвпада с ръката, с която пишете. Но, за всеки случай, е желателно да се консултирате с лекар.

Успешен ден, екипът на leshti.bg.

Здравко

Здравейте, как се определя диоптъра за тези лещи, този за далеч или този за близо? По какъв начин става корекцията за близо и далеч на мултифокалните лещи? Благодаря.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Здравко,

Мултифокалните контактни лещи притежават три зони за корекция на зрението - централна (сферична) - за обекти на близко разстояние, средна (прогресивна) - например при работа с компютър, и периферна (сферична) - за далечни предмети. Съветваме Ви да се консултирате с Вашия очен лекар, който да определи диоптъра, добавката (допълнителен параметър, характерен за този вид лещи) и базовата Ви кривина (извивката на роговицата Ви), необходими при избора на най-подходящия за Вас модел мултифокални лещи.