Biofinity Multifocal (6 лещи)

95.69 лв
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 24.6. Избери параметри
Покажи параметри за другото око
Добави към поръчката 17.99 лв 14.74 лв
Безплатна Доставка
95.69 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.89 лв за поръчки над 100.00 лв

Спецификации - Biofinity Multifocal (6 лещи)

Производители: CooperVision
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 6 лещи
Add power (добавен диоптър): +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Срок на годност: 12 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 142 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity Multifocal
Материал: Comfilcon A
Диоптър: от -10.00 до +6.00
UV филтър: Не
Преспиване с лещите: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

98%
784 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (11)

Сподели своето впечатление
Анонимен

Здравейте,какда попълня таблицата за поръчка,като имам и за двете очи далеч +1 и близо +3

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, моля изпратете ни рецептата си за очила ако имате такава и нашите оптици ще я преизчислят за лещи.

Росица Ганева

Здравейте, от доста време ползвам лещите Air Optic Multifocal , бих искала да разбера каква е разликата между тях и тези на Biofinity Multifocal - и лесно ли се поставят- т.е. може ли да се обърка предната и задната им страна. Подобен проблем имах с Bausch and Lomb и това беше причината да ги сменя с Air Optic Multifocal . Ако Biofinity Multifocal са по добри, бих опитала . Благодаря:)

Веска

Като гледам цената им се е вдигнала, но като се има в предвид, че така е на всякъде, си оставам ваш редовен клиент. С нетърпение очаквам Коледните намаления !

Боряна Матева

Благодаря, Емилия!

Емилия Петкова

В отговор на въпроса по-долу относно значението на буквите N и D след диоптъра на добавката: буква D означава доминиращо око, а буква N означава недоминиращо око, т.е. тези букви имат значение, ако диоптърът е различен на всяко от двете очи и тогава ако трябва и лещите да са с различни букви за двете очи, като по-силното око е с леща, на която има буква D, а на другото око - с буква N. Но след като и двете очи са с еднакви диоптри и като далечно и като близко гледане буквите нямат значение, тогава се поръчват и за двете очи с буква D, т.е. и двете очи са доминиращи, т.е. еднакво гледащи. Аз лично съм много доволна от мултифокалните лещи Биофинити. Пробвала съм повечето марки мултифокални, но с повечето марки, ако виждам добре надалеч то наблизо не виждам съвсем ясно. Единствените марки, с които виждам еднакво добре и на далеч и на близо са Биофинити Мултифокал и Кларити 1-дневни Мултифокални. Кларити даже имат и УВ-филтър и со доста удобни за носене, дори преспивам по няколко дни с тях, въпреки че не е редно, защото са еднодневни.

Боряна Матева

Здравейте! Аз съм с базов диоптър +2(за далеч) и добавен +1,5(за четене), еднакъв и за двете очи.Каква добавка следва да си пиша- +1,5D или +1,5N !? Вярно е, че на английски надолу е down, но никаква вразумителна дума за нагоре не започва с N, а ляво и дясно започват съответно и L и R. Моля за повечко информация. Все пак лещите са достатъчно скъпи и не бих искала да си правя експерименти.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Моля да ни изпратите съобщение с прикачена снимка на Вашата рецепта, за да можем да определим най-точно необходимите Ви параметри.

Екипът на Контактни-лещи.бг

Боряна Матева

Здравейте! Какво значи буквата зад стойността на добавения диоптър? На лещите, който съм си купувала досега нямаше.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Мултифокалните лещи имат допълнителен параметър, наречен "добавка" или "добавен диоптър". С D е означено доминиращото око, а с N - недоминиращото.

Поздрави, Екипът на Контактни-лещи.бг

Октавиан Август

Мога ли да нося лещите Biofinity нонстоп?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Контактни лещи Biofinity Multifocal може да носят продължително - до 30 дни без да сваляте, но е препоръчително предварително да се посъветвате с Вашия очен лекар.

Поздрави, Екипът на kontaktni-leshti.bg

Велян

Искам да си поръчам мултифокални лещи, ама ккое какво е на рецептата ми. Кое е Диоптърът, кой е добавеният диоптър. И тука иамам още едно число, сигурно е базисна кривина. Мерси предварително.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Велян,

С радост ще Ви помогнем в избора на най-подходящите мултифокални лещи за Вас. Моля, изпратете ни Вашата рецепта на email info@kontaktni-leshti.bg.

Виолета Руменова

Знам, че много хора се колебаят дали да си купуват лещи онлайн. И аз така бях. От сайта са много коректни. Лещите са оригинални.

Мария

Много съм щастлива, че открих тези лещи защото с тях не ми се налага да нося допълнителни очила за четене. Нося ги много часове без да ги усещам.