Biofinity Multifocal (6 лещи)

95.69 лв
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 26.2. Избери параметри
Добави към поръчката 17.99 лв 14.74 лв
Безплатна Доставка
95.69 лв
Безплатен подарък на стойност до 9.99 лв за поръчки над 100.00 лв

Спецификации - Biofinity Multifocal (6 лещи)

Производители: CooperVision
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 6 лещи
Add power (добавен диоптър): +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Срок на годност: 12 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 142 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity Multifocal
Материал: Comfilcon A
Диоптър: от -10.00 до +6.00
UV филтър: Не
Преспиване с лещите: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

98%
636 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (11)

Сподели своето впечатление
Анонимен

Здравейте,какда попълня таблицата за поръчка,като имам и за двете очи далеч +1 и близо +3

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, моля изпратете ни рецептата си за очила ако имате такава и нашите оптици ще я преизчислят за лещи.

Росица Ганева

Здравейте, от доста време ползвам лещите Air Optic Multifocal , бих искала да разбера каква е разликата между тях и тези на Biofinity Multifocal - и лесно ли се поставят- т.е. може ли да се обърка предната и задната им страна. Подобен проблем имах с Bausch and Lomb и това беше причината да ги сменя с Air Optic Multifocal . Ако Biofinity Multifocal са по добри, бих опитала . Благодаря:)

Веска

Като гледам цената им се е вдигнала, но като се има в предвид, че така е на всякъде, си оставам ваш редовен клиент. С нетърпение очаквам Коледните намаления !

Боряна Матева

Благодаря, Емилия!

Емилия Петкова

В отговор на въпроса по-долу относно значението на буквите N и D след диоптъра на добавката: буква D означава доминиращо око, а буква N означава недоминиращо око, т.е. тези букви имат значение, ако диоптърът е различен на всяко от двете очи и тогава ако трябва и лещите да са с различни букви за двете очи, като по-силното око е с леща, на която има буква D, а на другото око - с буква N. Но след като и двете очи са с еднакви диоптри и като далечно и като близко гледане буквите нямат значение, тогава се поръчват и за двете очи с буква D, т.е. и двете очи са доминиращи, т.е. еднакво гледащи. Аз лично съм много доволна от мултифокалните лещи Биофинити. Пробвала съм повечето марки мултифокални, но с повечето марки, ако виждам добре надалеч то наблизо не виждам съвсем ясно. Единствените марки, с които виждам еднакво добре и на далеч и на близо са Биофинити Мултифокал и Кларити 1-дневни Мултифокални. Кларити даже имат и УВ-филтър и со доста удобни за носене, дори преспивам по няколко дни с тях, въпреки че не е редно, защото са еднодневни.

Боряна Матева

Здравейте! Аз съм с базов диоптър +2(за далеч) и добавен +1,5(за четене), еднакъв и за двете очи.Каква добавка следва да си пиша- +1,5D или +1,5N !? Вярно е, че на английски надолу е down, но никаква вразумителна дума за нагоре не започва с N, а ляво и дясно започват съответно и L и R. Моля за повечко информация. Все пак лещите са достатъчно скъпи и не бих искала да си правя експерименти.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Моля да ни изпратите съобщение с прикачена снимка на Вашата рецепта, за да можем да определим най-точно необходимите Ви параметри.

Екипът на Контактни-лещи.бг

Боряна Матева

Здравейте! Какво значи буквата зад стойността на добавения диоптър? На лещите, който съм си купувала досега нямаше.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Мултифокалните лещи имат допълнителен параметър, наречен "добавка" или "добавен диоптър". С D е означено доминиращото око, а с N - недоминиращото.

Поздрави, Екипът на Контактни-лещи.бг

Октавиан Август

Мога ли да нося лещите Biofinity нонстоп?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Контактни лещи Biofinity Multifocal може да носят продължително - до 30 дни без да сваляте, но е препоръчително предварително да се посъветвате с Вашия очен лекар.

Поздрави, Екипът на kontaktni-leshti.bg

Велян

Искам да си поръчам мултифокални лещи, ама ккое какво е на рецептата ми. Кое е Диоптърът, кой е добавеният диоптър. И тука иамам още едно число, сигурно е базисна кривина. Мерси предварително.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Велян,

С радост ще Ви помогнем в избора на най-подходящите мултифокални лещи за Вас. Моля, изпратете ни Вашата рецепта на email info@kontaktni-leshti.bg.

Виолета Руменова

Знам, че много хора се колебаят дали да си купуват лещи онлайн. И аз така бях. От сайта са много коректни. Лещите са оригинални.

Мария

Много съм щастлива, че открих тези лещи защото с тях не ми се налага да нося допълнителни очила за четене. Нося ги много часове без да ги усещам.