Изпращаме веднага вашите поръчки! Препоръчваме да поръчате предварително, тъй като поръчката Ви може да се забави поради настоящата ситуация.

Biofinity Toric (3 лещи)

38.99 лв
100%
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 26.10. Избери параметри за да видиш срок на доставка
Добави към поръчката
14,74 лв

Други опаковки

Biofinity Toric (6 лещи) 83.89 лв
Biofinity Toric (3 лещи) + разтвор Gelone 360ml 53.73 лв (Спестяваш 3.25 лв)
Безплатна Доставка
38.99 лв
Отлично предложение
Безплатна
доставка
Популярни

TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

В наличност
  • Ефективно коригират Астигматизъм
  • Изключитело дишащи
  • Гаранция връщане на парите
Цена само 32.29 лв
Отлично предложение
Изгодни пакети
цена: 53.73 лв. Спестяваш: 3.25 лв.
цена: 50.63 лв. Спестяваш: 4.25 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички контактни лещи, очила и слънчеви очила
ПОДАРЪК при поръчка над 80 лв.

Контактни лещи Biofinity Toric

Biofinity Toric са месечни торични контактни лещи, създадени по ново поколение технология за стабилност Optimized Lens Geometry™. По-широката им торична оптична зона допринася за отличното зрение на близо и далеч. Специалният им дизайн е с еднаква хоризонтална дебелина и гарантира, че контактните лещи ще останат на правилното място, без да се хлъзгат или разместват. По-широката им лента за стабилност позволява на лещата да се приспособи към движенията на очите, а повърхностният й дизайн осигурява комфорт при мигане.

За повече инфомрация относно Biofinity Toric и икономични опаковки от 6 бр. натиснете тук.

Спецификации
Производители: CooperVision
DIA (диаметър): 14.50
BC (базова кривина): 8.70
Размер на опаковката: 3 лещи
Пропускливост на кислород: 116 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity Toric
Материал: Comfilcon A
CYL (цилиндър): от -0.75 до -2.25
Диоптър: от -10.00 до +8.00
UV филтър - Защитете очите си от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи: Не
Преспиване с лещите: Да

Отзиви

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Остави оценка
100%

Сподели своето впечатление (13)

Сподели своето впечатление

въпрос

Мери

Здравейте, искам да попитам през какъв период от време трябва да подменям лещите? (да купувам нови?)

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Тези лещи за месечни, тоест всеки 30 дни се сменят с нови.

Коментар

Анета

Здравейте, изписаха ми рецепта за лещи със следните параметри : sph -1.0 Cyl -1.75 Ax 85 sph -1.5 Cyl -1.25 Ax 85 Какви лещи ще ми препоръчате ?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, лещите на коите сте се спряла са едни от най-добрите и продавани в Европа. Препоръчваме Ви ги и ние. Biofinity Toric !

Коментар

Петя

Здравейте, дъщеря ми използва тези лещи, но цената, която заплащаме в оптиката е много по-висока. Възможно ли е да има и други лещи Biofinity Toric или просто надценката в оптиката е толкова висока.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Не е възможно да има други лещи, всички се закупуват от официалния представител на Cooper Vision за Европа. Надценката идва преполагам, че оптиките поддържат физически обекти, за които заплащат наем и други задължения, които повишават цената на продуктите. Ние сме много голяма компания, част от Alensa s.r.o и се намираме изцяло онлайн. Всички продукти закупуваме директно от производителя и доставяме директно на потребителя, без излишни посредници. Хубав ден !

Коментар

Миглена

Здравейте, досега никога не съм използвала лещи. Лещите са в някакви малки пластмасови контейнечета с разтвор вътре. Въпросът ми е, дали след като ги отворя, може да си ги сложа директно на очите или първо трябва да ги почистя и кисна няколко часа в разтвор.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, задължително почистете лещите с разтвор преди да ги поставите в очите си. Хубав ден!

Коментар

Лъчезар Филипов

По рецепта цилиндъра за едното око е -2, а за другото е -1, с ос 85 град. но вие не предлагате тези размери. Какви цилиндри да изберем с по-високия или по-ниския размер, също и при градусите 80 или 90 да бъде?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте,

Най-вероятно тази рецепта е предназначена за очила. Моля, изпратете снимка на рецептата си на имейла ни. Нашия оптик ще я пресметне така, че да бъде подходяща за котактни лещи.

Лек ден, екипът на leshti.bg

Коментар

Ангелина Чернева

Здравейте, ако не са ми удобни тези лещи могат ли да се върнат неизползваните?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте,

Приемаме отбратно само неотворени кутии с товарен вид. Гаранцията за връщане на парите важи само за моделите на TopVue.

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

Коментар

Васил

П.П. O.D -4.75 ; -0.75 ; 150 O.S -4.00 ; -1.75 ; 20

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Васил,

Предполагам, че замъгления поглед се дължи на лошо посочени параметри за контактни лещи или неподходяща за Вас БК и диаметър. Бихте ли могли да ми кажете какви модели сте носили преди, и дали сте сигурен, че параметрите са въведени правилно и, че са за контактни лещи?

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

Коментар

Васил

Доста добри спрямо други които съм опитвал, но имам проблем с леко размазване. Размазването е дразнещо, но приемливо на далеч, но наблизо ми причинява голям дискомфорта. Бихте ли могли да ме ориентирате към друг продукт с който да опитам да си спестя дискомфорта причинен от размазване на погледа.

Коментар

Лина

Здравейте, възможно ли е диаметъра и кривината на двете ми очи да се различават? Използвам тази марка и за двете очи, като на едното е обикновена, а на другото с астигматизъм. От 2 месеца не мога да понасям лещата на окото с астигматизъм, а лещата на другото око е перфектна, не мисля, че проблема е в лещата, ако не ми понасят би трябвало и на другото око да имам проблем, за това се чудя дали едното око не е с различна кривина и диаметър. Усещам замъгляване и размазване периодично само на астигматичното око. Благодаря.

Отговор

info@alensa.bg

Добър ден, Лина,

Възможно е причината за дискомфорта да е различната базова кривина на окото с астигматизъм, защото при него окото има неправилна форма, не е сферична, а като топка за ръгби.

Съветвам Ви да се обърнете за съвет при контактолог, който да Ви помогне в напасването на най-подходящия за Вас модел торична леща.

Хубав ден, екипът на kontaktni-leshti.bg

Коментар

Eva Mileva

Мога ли да нося лещите постоянно в продължение на 30 дни. С астигматизъм съм?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Ева,

Лещите Biofinity Toric са одобрени за удължен период на носене – до 7 дни и 6 нощи без сваляне, като преди това е необходимо да се консултирате с Вашия очен лекар. Ако не сте използвали преди този модел, е препоръчително в началото да ги изваждате от окото преди сън, а след това постепенно да започнете да преспивате с тях.

Коментар

Евлоги Я.

Това са най-добрите торични лещи за мен. Опитал съм какво ли не, но мекотата, материалът, от който са направени е супер удобен. Може би са толкова добри заради водопропоскливостта.

Коментар

Илия Марков

Не са лоши торичните лещи на тази марка. По-скоро обаче бих искал да споделя опита си от поръчката си. Много внимателен подход към всеки един от клиентите. Бих искал да кажа, че куриерската фирма нищо не струва, но самото обслужвайне в този ешоп е на ниво.

Коментар

Ева

Как разбира човек дали това, което му трябват са торични лещи?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте,

Преди покупка на контактни лещи е необходимо да се консултирате с очен специалист, който ще Ви предпише контактни лещи с необходимите Ви параметри. Торичните лещи са предназначени за корекция на астигматизъм.

Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете на info@kontaktni-leshti.bg

Поздрави

VISA Master Card DHL express Speedy