Biofinity XR Toric (3 лещи)

94.79 лв
Безплатна Доставка
В наличност
За съжаление, комбинациите временно не са налични поради ограничения производствен капацитет на CooperVision. Моля, въведете вашите параметри, за да проверите наличността. Благодаря за разбирането.
Изпращане: понеделник 26.7. понеделник 26.7. Избери параметри
Добави към поръчката
14,74 лв

Други опаковки

Biofinity XR Toric (3 лещи) + разтвор Gelone 360 ml 109.53 лв (Спестяваш 3.25 лв)
Biofinity XR Toric (3 лещи) + разтвор Laim-Care 400 ml 106.43 лв (Спестяваш 4.25 лв)
Безплатна Доставка
94.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.99 лв за поръчки над 80.00 лв

Контактни лещи Biofinity XR Toric

Biofinity XR Toric са силикон-хидрогелни контактни лещи, произведени от CooperVision за коригиране на астигматизма. Благодарение на широк диапазон от стойности на оста и цилиндъра, тези торични лещи са в състояние да коригират дори високи степени на астигматизъм. Този пакет контакти Biofinity XR Toric съдържа 3 лещи.

Coopervision aquaform технолигия икона Biofinity XR технология-Aquaform® Technology. Тази иновативна технология комбинира материали по уникален начин и заключва водата в лещата. Aquaform® дава възможност за висока пропускливост на кислород като същевременно поддържа лещите влажни, меки и гъвкави.

Икона за геометрия на оптимизирана Toric Lens CooperVision Специалната им Оптимизирана геометрия на Toric Lens™ гарантира, че лещите се адаптират към окото и винаги са ориентирани точно по правилния начин. Този тип дизайн осигурява три жизненоважни предимства за потребителите с астигматизъм: ясно зрение, стабилно прилягане и целодневен комфорт.

 Икона за удължено износване на Coopervision Месечните контактни лещи Biofinity са предназначени за ежедневно носене, но са подходящи и за случайно преспиване или продължително носене. Те могат да се носят непрекъснато в продължение на 30 дни и 29 нощи. Този метод на носене обаче винаги трябва първо да бъде одобрен от специалист по очни грижи.


Тези лещи функционират като допънене към Biofinity Toric. Благодарение на по-широкия си набор от параметри, потребителите с астигматизъм винаги могат да намерят правилната комбинация за тяхната уникална рецепта. Няма нужда да правите компромиси, като поръчвате параметри, които са подобни на вашите действителни измервания, с налични цилиндрични стойности в диапазона до -5,75 и стойности на оста от 5 ° до 180 °.

Спецификации
Производители: CooperVision
DIA (диаметър): 14.50
BC (базова кривина): 8.70
Размер на опаковката: 3 лещи
Пропускливост на кислород: 116 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity XR Toric
Материал: Comfilcon A
CYL (цилиндър): от -0.75 до -5.75
Диоптър: от -10.00 до +10.00
UV филтър - Защитете очите си от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи: Не
Преспиване с лещите: Да
Изгодни пакети
цена: 109.53 лв. Спестяваш: 3.25 лв.
цена: 106.43 лв. Спестяваш: 4.25 лв.

Отзиви

Този продукт все още няма много отзиви

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление