Biotrue ONEday for Astigmatism (30 лещи)

60.79 лв
93% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 25.10. понеделник 25.10. понеделник 25.10. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Избери параметри
В наличност

Други опаковки

Biotrue ONEday for Astigmatism (90 лещи) 165.79 лв
Безплатна Доставка
60.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.99 лв за поръчки над 80.00 лв

Biotrue ONEday for Astigmatism

Biotrue ONEday контактни лещи за астигматизъм са торични лещи на известният производител Bausch and Lomb. Произведени са от технологично усъвършенствания материал HyperGel (Nesofilcon A), за да се осигури високо съдържание на вода и кислородна пропускливост. Тези лещи осигуряват изключителен комфорт и ефективност през целия ден.

Високото съдържание на вода = по-удобна употреба

Biotrue ONEday контактни лещи за астигматизъм са преминали през много тестове и проучвания, за да демонстрират способността си да задържат до 98% от влагата си до 16 часа. С водно съдържание от 78%, което е сравнимо с количеството вода съсържащо се в роговицата, тези лещи осигуряват постоянни нива на влага и хидратация, така че дори и най-чувствителните очи ще бъдат спокойни.

Високотехнологичен дизайн

Освен изключително високото си водно съдържание,ед­нодневните лещи за астигматизъм Biotrue са направени от качествения материал HyperGel, който обещава високо ниво на кислородна пропускливост. Нивото на кислородна пропускливост е 42 DK / t. Така лещите остават приятно влажни и запазват отлични оптически характеристики през целия период на използването им.

Bausch & Lomb включват технология без призми, за да стабилизират лещата в окото, като я поддържат ултра-тънка и позволява по-голяма пропускливост на кислорода. Този дизайн на лещите също осигурява кристален образ и намаляване на нежеланите отблясъци.

Ще знаете, че лещата ви е в правилната позиция и е готова да бъде поставена от индикаторната маркировка, която е в позицията 6:00 часа. Те също така имат лек нюанс за по-лесна видимост и поставяне. И за допълнителна защита лещите са обогатени с UV филтър

Спецификации
Производители: Bausch and Lomb
DIA (диаметър): 14.50
BC (базова кривина): 8.40
Размер на опаковката: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 42 Dk/t
Съдържание на вода: 78%
Име на продукт: Biotrue ONEday for Astigmatism
CYL (цилиндър): от -0.75 до -2.75
Диоптър: от -9.00 до +4.00
Материал: Nesofilcon A
Преспиване с лещите: Не
UV филтър: Да

Отзиви

93%
140 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление