Biotrue ONEday for Presbyopia (30 лещи)

67.89 лв
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: четвъртък 23.9. Stock day info: Today 23. септември Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 23. септември Избери параметри
В наличност

Други опаковки

Biotrue ONEday for Presbyopia (90 лещи) 186.79 лв
Безплатна Доставка
67.89 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.99 лв за поръчки над 80.00 лв

Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue OneDay for Presbyopia са мултифокални контактни лещи от производителя Bausch and Lomb. Пресбиопията е часто срещан дефект на зрението, който се появява като естествена последица от процеса на стареене и засяга хора на възраст около 40 години. Началото на пресбиопия (далекогледство) се определя от влошаващата се способност на съсредоточаване върху близки обекти.

Три оптични зони

Контактните лещи Biotrue ONEday for Presbyopia са ефективно решение за корекция на зрението на близки и далечни разстояния. Специалният дизайн с три зона използва естествените свойства на окото за фокусиране както върху близки и далечни обекти, така и обекти разположени на средната дистанция. Отделните оптични зони са разположени в концентрични кръгове. Вътрешният кръг осигурява ясно виждане на близко разположени обекти, а външния кръг на отдалечени обекти.

Високо водно съдържание и удобно прилягане

За да създадат еднодневни Biotrue ONEday контактни лещи, Bausch & Lomb са използвали хипергеловия материал (Nesofilcon A), който съчетава характеристики на класическия хидрогел и силиконови хидрогел, и осигурява високо съдържание на вода и висока пропускливост на кислород. Технология HyperGel работи на принципа на активни съставки, съдържащи се в горния слой на материала на лещата. Тези вещества създават липидния слой, който предотвратява дехидратация на лещата. Съдържанието на вода на тези лещи е 78% - едно от най-високите на пазара.

Защита срещу UV лъчи

Контактните лещи Biotrue ONEday for Presbyopia са оборудвани с ултравиолетов филтър, който абсорбира част от вредните UVA и UVB лъчи. Въпреки това, нито едни контактни лещи, снабдени с UV филтри не могат да заменят защитата, която предоставят едни слънчеви очила, защото те не покриват цялата повърхност на окото, а само част от него. За най-добра защита Ви съветваме да комбинирате контактните лещи с UV-блокиращи слънчеви очила.

Спецификации
Производители: Bausch and Lomb
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.20
Размер на опаковката: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 42 Dk/t
Съдържание на вода: 78%
Име на продукт: Biotrue ONEday for Presbyopia
Диоптър: от -9.00 до +6.50
Add power (добавен диоптър): High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
Материал: Nesofilcon A
Преспиване с лещите: Не
UV филтър: Да

Отзиви

Този продукт все още няма много отзиви

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление