Burberry BE4181 300187

Жени Мъже
Спецификации

Размер на очилата Какъв е моя размер?
142 mm
Други размери
17 mm
140 mm
45 mm 58 mm
В наличност
Кога ще ги изпратим: сряда 24.4.
Безплатен подарък на стойност до 12.89 лв за поръчки над 100.00 лв
Гаранция за автентичност
Цена
268.50 лв
Купи или
Най-добрата цена за бройка за последните 30 дни: 268.50 лв

За Burberry

Burberry е известен със своите емблематични палта, които никога не излизат от стил, но чували ли сте за неговата линия очила? Очилата Burberry имат класическия британски дизайн, който съчетава елегантност с нотка на сингулярност. Можете да ги поръчате с ( почти) затворени очи!


Повече за тези очила

Формата е квадратна, която работи перфектно за тези с диамантени, овални и кръгли лица. Цветът на рамката е предимно черен , лесен за носене цвят и остава отличен и надежден избор за ежедневен, но елегантен стил. Цветът на стъклото е сив, което намалява отблясъците и подобрява възприемането на цветовете. Материалът е направен основно от лека и издръжлива пластмаса. Искате ли да прецените дали тези очила са идеални за вас? Погледнете по-отблизо с нашето виртуално огледало!

Оригинални продукти

Ние продаваме само оригинални марки и продукти. Когато поръчвате очила от Leshti.bg, те вече са на склад и ще бъдат доставени до дома Ви в най-кратки срокове.Ние се стремим да постигнем пълното удовлетворение на нашите клиентите. В случай, че нашите продукти не отговарят на Вашите очаквания, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, който ще работи за постигане на най-доброто за Вас решение на проблем.