0 лв

Кошницата е празна

Виж Кошницата

Еднодневни лещи

Ежедневните контактни лещи са предназначени само за еднократна употреба и следователно не изискват толкова грижи и закупуване на разтвори. Това е най-удобният и здравословен вариант за носене на контактни лещи и става все по-популярен поради по-ниските разходи, особено ако се редуват очила и контактни лещи за еднократна употреба. TopVue Daily , които предлагат превъзходен комфорт и хидратация благодарение на техния хидрогелен материал. Прочетете повече за дневните лещи .

Най-добрите дневни контактни лещи онлайн

В допълнение към TopVue Daily предлагаме и висококачествени лещи 1 ден Acuvue Moist от Johnson и Johnson. Тези лещи се отличават с високо съдържание на вода, осигурено от патентованата технология на Lacreon и отлична защита от ултравиолетови лъчи. По този начин очите Ви се чувстват прекрасно и защитени срещу увреждане от слънцето.

Focus Dailies от Alcon са друга възможност за висококачествени ежедневни лещи. Нашата широка гама от продукти включва и цветни ежедневни лещи и ежедневни лещи, предназначени да коригират астигматизъм и пресбиопия.

Висококачествени контактни лещи от най-добрите производители

Ние продаваме само оригинални продукти онлайн в България от най-известните и най-реномираните производители. Ние работим в тясно сътрудничество с всички големи производители, за да предложим най-добрата цена на любимите ви марки.

Тъй като ежедневните контактни лещи се изхвърлят след едно износване, съществува много малък риск от замърсяване и слепяване на лещите, замъгляване на зрението и причиняване на дискомфорт. Това означава, че зрението Ви ще бъде кристално ясно всеки ден с нов чист контактни лещи. Ежедневните контактни лещи също са идеални за случайно носене или при спортуване. Тъй като технологията се е подобрила през последните години, разходите за ежедневни контакти лещи намаляват. Сега са по-достъпни от всякога.

Повече информация
Разгледали сте 36 продукта от 170.
VISA Master Card DHL express Speedy