Hyabak Капки за очи 10 ml

20.69 лв
80%
В наличност
Покажи параметри
attributesPrimary

четвъртък 22.8.

blank

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
20.69 лв
Безплатна доставка над 30 лв.
ПОДАРЪК при поръчка над 80 лв.

Hyabak Капки за очи 0.15% 10 ml

Hayabak са капки за очи, съдържащи 0.15% хиалуронова киселина.Te осигуряват естествено незабавно облекчение при дразнене и дискомфорт причинено от умора, климатизация, прах, сух въздух, дим, работещи продължително време пред екран, синдром на сухо око и други. Тези капки успешно се борят със зачервяване и сърбеж и възстановяват сълзотворен филм само с една капка. Тази опаковка съдържа 10 ml. Тези капки могат да се използват до 3 месеца след отварянето.

Употреба с контактни лещи

Hyabak капки за очи също са подходящи за облекчаване на всякакъв дискомфорт при носенето на контактни лещи. Не е необходимо да сваляте контактните си лещи при поставянето на тези капки.

Дозировка

Обикновено една капка във всяко око е достатъчна, за да освежи очите. Това обаче може да бъде съобразено с вашите лични нужди. Благодарение на добавената хиалуронова киселина, тези капки са в състояние да лекуват и овлажняват очите ви и наподобяват човешки сълзи по естествен начин, без никакви добавени консерванти. Добавянето на актинохинол позволява тези капки да помагат за блокиране на вредните UVB лъчи на слънцето. Разбира се, не забравяйте да имате винаги слънчеви очила под ръка. Само очилата са в състояние напълно да предпазват очите ви от UV лъчи.

Революционната система ABAK

Hyabak използва патентованата система за дозиране ABAK, която осигурява плътна капка всеки път. Цялата бутилка съдържа общо около 300 капки. Тази уникална система за дозиране също така помага да се предотвратят замърсявания, бактерии и вируси, като капките ви се стерилизират.

Спецификации
Производители: Thea
Обем: 10 ml
Използване след отваряне: 3 месеца
Срок на годност: 6 месеца и повече

Отзиви

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Остави оценка
100%

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление
VISA Master Card DHL express Speedy
Top