Капки за очи Gelone 10 ml

7.89 лв
100%
В наличност
Покажи параметри
attributesPrimary

сряда 17.7.

blank

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
7.89 лв
Изгодни пакети
цена: 43.98 лв. Спестяваш: 6.50 лв.
цена: 53.88 лв. Спестяваш: 6.50 лв.
Безплатна доставка над 30 лв.
ПОДАРЪК при поръчка над 80 лв.

Капките за очи Gelone

Изкуствените сълзи Gelone предотвратяват изсушаването на окото и помагат за отмиването на частиците прах и другитe замърсявани, попаднали в него. Имат незабавен ефект, успокояват уморените от монитора очи и създават чувство за комфорт и облекчение. Gelone заменят собствените сълзи и създават защитен филм срещу вредните влияния на околната среда.

Капките Gelone са много нежни към окото. Отличен помощник при синдрома „сухо око“ – едно от най-често срещаните оплаквания при потребителите на контактни лещи.

Без лекарско предписание. Срокът на годност 30 дни. Прочетете инструкциите за употреба на български език.

Спецификации
Производители: Stericon Pharma
Използване след отваряне: 1 месец
Обем: 10 ml
Срок на годност: 12 месеца и повече

Отзиви

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Остави оценка
100%

Сподели своето впечатление (4)

Сподели своето впечатление

Коментар

Наталия Дочева

: Teзи капки могат ли да се използват докато лещата е на окото и има ли значение какъв е вида на лещите ? Или е по -добре след сваляне на лещите? Колко пъти дневно е препоръчително да се слагат капки?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте,

Да, тези капки могат да се използват, без да е необходимо да сваляте лещата. Ние продаваме само меки контактни лещи и гарантираме, че можете да използвате капките за очи Gelone 10 мл. с всеки един от тези модели. При работа в климатизирани помещения, очите бързо се изсушават. За предотвратяване на този дискомфорт може да поставяте капки винаги, когато прецените.

Коментар

Виолета Савова

Здравейте, днес си получих пратката. Интересува ме, дали правилно съм разбрала, че мога да ползвам капките без да свалям лещите? Ако има значение в момента съм с Air Optix Aqua, а за смяна сега съм поръчала Biofinity.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте,

Да правилно сте разбрала. :) Можете да поставяте капки за очи Gelone, докато сте с лещи, както Air Optix Aqua, така и Biofinity.

Коментар

Йордан

Много ми харесват. Изключително доволен съм от капките. Все съм ползвал за над 30 лв. Тези имат същото качество.

Коментар

Теди

Дадоха ми ги като подарък към моята поръчка. Преди ползвах друга марка, но тези много ми харесаха и почнах да си взимам от тях. Капвам си 1-2 пъти дневно и веднага облекчават очите

VISA Master Card DHL express Speedy
Top