Капки за очи Gelone 10 ml

7.89 лв
97% препоръки
В наличност
Изпращане: вторник 28.3. Избери параметри
Доставка до офис на Спиди (2-4 работни дни) 3.90 лв *
Куриерска фирма Speedy (2–3 работни дни) 4.70 лв *
* БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКАза всички контактни лещи, очила и слънчеви очила
7.89 лв

Капките за очи Gelone

Изкуствените сълзи Gelone предотвратяват изсушаването на окото и помагат за отмиването на частиците прах и другитe замърсявани, попаднали в него. Имат незабавен ефект, успокояват уморените от монитора очи и създават чувство за комфорт и облекчение. Gelone заменят собствените сълзи и създават защитен филм срещу вредните влияния на околната среда.

Капките Gelone са много нежни към окото. Отличен помощник при синдрома "сухо око" - едно от най-често срещаните оплаквания при потребителите на контактни лещи.

Без лекарско предписание. Срокът на годност 30 дни. Прочетете инструкциите за употреба на български език.

Спецификации - Капки за очи Gelone 10 ml

Производители: Stericon Pharma
Използване след отваряне: 1 месец
Обем: 10 ml
Консерванти: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

97%
2560 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (4)

Сподели своето впечатление
Наталия Дочева

: Teзи капки могат ли да се използват докато лещата е на окото и има ли значение какъв е вида на лещите ? Или е по -добре след сваляне на лещите? Колко пъти дневно е препоръчително да се слагат капки?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Да, тези капки могат да се използват, без да е необходимо да сваляте лещата. Ние продаваме само меки контактни лещи и гарантираме, че можете да използвате капките за очи Gelone 10 мл. с всеки един от тези модели. При работа в климатизирани помещения, очите бързо се изсушават. За предотвратяване на този дискомфорт може да поставяте капки винаги, когато прецените.

Виолета Савова

Здравейте, днес си получих пратката. Интересува ме, дали правилно съм разбрала, че мога да ползвам капките без да свалям лещите? Ако има значение в момента съм с Air Optix Aqua, а за смяна сега съм поръчала Biofinity.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Да правилно сте разбрала. :) Можете да поставяте капки за очи Gelone, докато сте с лещи, както Air Optix Aqua, така и Biofinity.

Йордан

Много ми харесват. Изключително доволен съм от капките. Все съм ползвал за над 30 лв. Тези имат същото качество.

Теди

Дадоха ми ги като подарък към моята поръчка. Преди ползвах друга марка, но тези много ми харесаха и почнах да си взимам от тях. Капвам си 1-2 пъти дневно и веднага облекчават очите