Капки за очи HYLO - GEL 10 ml

25.19 лв
80%
В наличност
Покажи параметри
attributesPrimary

четвъртък 22.8.

blank

HYLO-GEL са овлажняващи капки за очи без консерванти с високо съдържание на натриев хиалуронат. Разработени са за интензивна хидратация при постхирургични състояния и облекчение на дискомфорта, причинен от хроничната сухота в очите.

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
25.19 лв
Безплатна доставка над 30 лв.
ПОДАРЪК при поръчка над 80 лв.

Капки за очи HYLO-GEL

HYLO-GEL са овлажняващи капки за очи без консерванти с високо съдържание на натриев хиалуронат.

Разработени са за интензивна хидратация при постхирургични състояния и облекчение на дискомфорта, причинен от хроничната сухота в очите.

HYLO-GEL са много подходящи за хидратация на Вашите очи, използвайте и мултифункционален разтвор, съдържащ хиалуронова киселина – например Gelone или Laim Care.

Наличието на натриевата сол на хиалуроновата киселина – натриев хиалуронат, помага лещата да образува защитна обвивка, като прилепва по-добре към повърхността на окото. Това предотвратява неговото изсушаването и засилва регенеративната способност на клетките.

Липсата на консерванти и фосфати понижава риска от странични ефекти и позволява да използвате HYLO-GEL > без ограничения. Друго предимство е апликаторът с антибактериални свойства, който позволява по-дългия срок на годност на капките за очи HYLO-GEL - до 6 месеца след отваряне.

Спецификации
Производители: Ursapharm
Обем: 10 ml
Използване след отваряне: 6 месеца
Срок на годност: 6 месеца и повече
Съдържа натриев хиалуронат: Да

Отзиви

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Остави оценка
100%

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление
VISA Master Card DHL express Speedy
Top