0 лв

Кошницата е празна

Виж Кошницата

Капки за очи Laim-Care Gel Drops 10 ml

13.99 лв
96% препоръки
В наличност
Изпращане: понеделник 31.1. понеделник 31.1. понеделник 31.1. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Избери параметри
В наличност

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
13.99 лв

Капки за очи Laim-Care gel drops

Laim-Care gel drops са капки за очи под формата на гел, които носят облекчение за уморени, натоварени или раздразнени очи. Активната овлажняваща съставка в тези капки е хиалуроновата киселина - вещество напълно естествено за човешкото тяло (съдържа се например в ставната течност).

Как работят капките Laim-Care gel drops?

Геловите капки Laim-Care gel drops премахват дискомфорта, причинен от непостоянството на слъзите на очи изложени на вятъра, сухи или запрашени помощения или породено от алергеии. Прочети повече за алергиите.

По-продължителна хидратация

Laim-Care gel drops се задържат по-продълително на повърхността на окото в сравнение с нормалните капки за очи. Това значително увеличаване влажността на очите и замества липсата на сълзи.

Laim-Care gel drops са подходящи за употреба с контактни лещи защото:

- Увеличават комфорта при носене на контактни лещи
- Хидратират окото
- Потдържат контактната леща влажна
- Стабилизират естествените сълзи

Produkta трябва да се използва в рамките на 30 дни след първото отваряне. Капките Laim-Care gel drops предлагаме и в удобен формат за еднокренто употреба: 20 x 0.33 ml.

Спецификации

Производители: Schalcon
Използване след отваряне: 1 месец
Обем: 10 ml
Срок на годност: 6 месеца и повече
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Консерванти: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да

Отзиви

96%
90 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (5)

Сподели своето впечатление

Dimiter Stoyanov

Здравейте, Капките за очи Laim-Care Gel Drops съдържат ли BAK или друг консервант?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Не капките не съсържат ВАК ( бензалкониевият хлорид ), но съдържат друг вид консервант N-Hydroxymethyl­glycinate. Това е е ефикасен консервант за капки за очи с много ниска токсичност, който се използва с цел запазване на качествата на продукта.

Димитрина Стефанова

Здравейте. Може би глупав въпрос, но за мен е важно уточнението - може ли да се поставят капките докато лещате са в очите?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, По принцип може, но е препоръчително лещите да се свалят преди апликация.

Стефка Стоева

Здравейте, капките ми харесват, обаче как точно се използват понеже самия флакон е от твърда пластмаса, не е от мека, като на другите, които съм ползвала и съответно, колкото и да го стискам немога да накапя окото... Срязах опаковката и я прелях в друга на капки, които бяха свършили, вече.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Трябва да наклконите флакона към окото и да натиснете дъното, както е показано на снимката на продукта. Хубав ден!

Надежда Петрова

Моля, оправете описанието. Тези капки се използват 1 месец след отварянето им.Малко се разочаровах след като прочетох упътването.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, г-жо Петрова,

Съжалявам, че сте останала разочарована! 1 месец е стандартното време на използване на капки за очи. Те съдържат активни вещества, които изгубват свойствата си след отварянето на опаковката. Ще получите символична компенсация от нас към следващата си поръчка.

Лек ден, екипът на kontaktni-leshti.bg

Владо

Тия капки Laim-Care gel drops са жестоки. Гел капки за очи с висока хидратация заместват изкуствените сълзи.

VISA Master Card DHL express Speedy