Kid Rider KID49 Pink

Деца

Други размери
100 mm
29 mm 56 mm
В наличност
Кога ще ги изпратим: понеделник 5.6.
Безплатен подарък на стойност до 12.59 лв за поръчки над 100.00 лв
Гаранция за автентичност
Цена
42.65 лв 32.90 лв Oтстъпка -23%
Най-добрата цена за бройка за последните 30 дни: 42.65 лв

За Kid Rider

Kid Rider е марката, която Ви предлага, ако търсите стилни, удобни, надеждни и защитни очила за вашите деца. Намерете перфектните с овални или правоъгълна форми и оставете децата си да избират сред нашата голяма селекция от невероятни цветове.


Повече за тези очила

Дизайнът е овален, който работи чудесно за правоъгълни, квадратни и триъгълни форми на лицето. Цветът на рамката е розов, цвят, който определено ще привлече вниманието към очите ви. Цветът на стъклото е сребрист, което намалява отблясъците и подобрява възприемането на цветовете. Стъклата са с огледално покритие, което помага на зрението Ви в условия на ярка светлина. Материалът е направен основно от лека и издръжлива пластмаса.

Оригинални продукти

Ние продаваме само оригинални марки и продукти. Когато поръчвате очила от Leshti.bg, те вече са на склад и ще бъдат доставени до дома Ви в най-кратки срокове.Ние се стремим да постигнем пълното удовлетворение на нашите клиентите. В случай, че нашите продукти не отговарят на Вашите очаквания, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, който ще работи за постигане на най-доброто за Вас решение на проблем.