Спрей за очи LAIM Moisture 15 мл.

20.99 лв
В наличност
Изпращане: понеделник 20.9. понеделник 20.9. понеделник 20.9. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Избери параметри
В наличност

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
20.99 лв

Laim Moisture

Kапки за очи под формата на спрей

Овлажняващият спрей за очи Laim Moisture стабилизира сълзоотделянето, подобрява триенето между очите и клепачите и гарантира комфорт при употребата на контактни лещи.

За кого е предназначен този спрей за очи?

Продуктът е подходящ за всички, които носят контактни лещи, но може да се използва и за лечение на синдрома "сухо око" и недостатъчното количество слъзен филм. Съдържа лубриканта натриев хиалуронат и благодарение на екстракта от лайка ухае приятно.

Модерна технология на използване

Начинът на употреба е иновативен и изключително удоен. За да овлажните очите си, просто ги затворете и напръскайте клепачите. Благодарение на съвременните технологии, използващи транспортния капацитет на липозомите, активните съставки на Laim Moisture проникват в окото през затворения клепач.

Употреба:

Ако сте с поставени лещи, затворете очи и напръскайте от разстояние 10 см. В случай, че използвате неводоустойчив грим, пръснете от по-голямо разстояние: 20 см.

Продължителна употреба

Революционната технология на пулверизатора с антибактериален филтър позволява на продукта да се използва до изчерпване напълно на количеството. Laim Moisture издържа дo 3,5 пъти по-дълго от подобни конкурентни продукти.В случай на продължителна употреба, т.е. когато не го използвате редовно, вече не сте принудени да изхвърляте почти пълен контейнер само защото е паднал на земята или е бил отворен в продължение на няколко седмици.

Спецификации
Производители: Schalcon
Обем: 15 ml
Използване след отваряне: 6 месеца
Срок на годност: 6 месеца и повече
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Консерванти: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да

Отзиви

Този продукт все още няма много отзиви

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление

A. Manoleva

Спреят е много удобен за използване и в офис и не влияе на грима по никакъв начин!

Нико

Взех си този спреди преди да посетя един фестивал на открито. Оказа се много удобен за целта има дълготраен ефект и начина му на използване е по хигиеничен :)