Спрей за очи LAIM premium 15 мл.

20.99 лв
97% препоръки
В момента тези капки за очи не са налични поради ограничения производствен капацитет на компанията Schalcon. Благодаря за разбирането.
Изпращане: Избери параметри

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
20.99 лв

Laim premium moisture - спрей за очи 15 ml

Ако смятате, че поставянето на капки за очи от бутилка с капкомер е неудобно, спрейовете за очи предлагат идеалното решение. Laim premium спрей ефективностаб­илизира липидния слой на слъзния филми се използва за облекчаване на симптомите, свързани със сухи или уморени очи. Този спрей използва модерна технология за нанасяне, а именно транспортния капацитет на липозомите и набор от ключови активни съставки, за да може лесно да проникне в окото през затворен клепач и да осигури облекчение.

Една от основните му съставки е натриевият хиалуронат, който е естествено вещество, което може да задържи около 1000 пъти теглото си във вода, което го прави уникален овлажнител и лубрикант. Това гарантира, че очите ви ще остават хидратирани и удобни.
Друга важна съставка е екстрактът от лайка, който върши чудесна работа при успокояване на раздразнените очи и е известен със своите противовъзпалителни свойства.

Прилагане на този спрей

Премиум овлажняващ спрей за очи LAIM се нанася върху затворени клепачи от разстояние от най-малко 10 см (Ако носите неводоустойчив грим, нанесете спрея от разстояние 20 см).
Тъй като ще държите очите си затворени по време на нанасяне няма нужда да сваляте лещите си преди пръскане.
Laim premium спрей се отличава с повишаване на комфорта, докато носите меки контактни лещи.

Можете да използвате спрей Laim до 6 месеца след отваряне. Поради своята революционна технология на пулверизатор с антибактериален филтър, този продукт остава стерилен през всичките си 6 месеца употреба.

Спецификации - Спрей за очи LAIM premium 15 мл.

Производители: Schalcon
Обем: 15 ml
Използване след отваряне: 6 месеца
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Консерванти: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

97%
176 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление
A. Manoleva

Спреят е много удобен за използване и в офис и не влияе на грима по никакъв начин!

Нико

Взех си този спреди преди да посетя един фестивал на открито. Оказа се много удобен за целта има дълготраен ефект и начина му на използване е по хигиеничен :)