Манипулация

Силиконовият апликатор служи за безопасно и хигиенично поставяне и премахване на меки и твърди контактни лещи, осигурявайки лесно поставяне дори с дълъг маникюр.Пинсета със силиконови връхчета за лесна и нежна манипулация с меки контактни лещи. Пинсетата е стерилна и с нейното използване намалявате риска от повреждане на лещите.

Апликаторите за контактни лещи помагат да извадите вашите контактни лещи от кутията и да ги поставите в очите си с минимален контакт. Просто поставете лещата на дланта си. След това леко натиснете върха на апликатора към нея. Лещата ще остане на място, докато я насонасочвате към окото си, за да я освободите. Апликаторите са особено полезни за всеки с по-дълги нокти или за всеки, който има проблеми да докосва очите си.

Пинсетите и щипките са отлични инструменти, които могат да ви помогнат да извадите лещите си от контейнера с лекота. И двете са изработени от мека пластмаса, която не уврежда самата леща. Тези устройства могат да бъдат особено полезни за всеки с по-дълги нокти или който изпитва затруднения при изваждането на лещите си. Необходимо е тези средства да се стерилизират след всяка употреба. Нашите пинсети се предлагат в четири размера, така че можете да изберете тази, която е най-удобна за Вас . Пинсетите и щипките не са предназначени за изваждане на лещи от очите ви.