Изпращаме веднага вашите поръчки! Препоръчваме да поръчате предварително, тъй като поръчката Ви може да се забави поради настоящата ситуация.

Манипулация

Апликаторите за контактни лещи помагат да извадите вашите контактни лещи от кутията и да ги поставите в очите си с минимален контакт. Просто поставете лещата на дланта си. След това леко натиснете върха на апликатора към нея. Лещата ще остане на място, докато я насонасочвате към окото си, за да я освободите. Апликаторите са особено полезни за всеки с по-дълги нокти или за всеки, който има проблеми да докосва очите си.

Пинсетите и щипките са отлични инструменти, които могат да ви помогнат да извадите лещите си от контейнера с лекота. И двете са изработени от мека пластмаса, която не уврежда самата леща. Тези устройства могат да бъдат особено полезни за всеки с по-дълги нокти или който изпитва затруднения при изваждането на лещите си. Необходимо е тези средства да се стерилизират след всяка употреба. Нашите пинсети се предлагат в четири размера, така че можете да изберете тази, която е най-удобна за Вас . Пинсетите и щипките не са предназначени за изваждане на лещи от очите ви.

VISA Master Card DHL express Speedy
Top