Moschino MOS563 DDB

Жени

Размер на очилата Какъв е моя размер?
132 mm
Други размери
16 mm
140 mm
45 mm 53 mm
В наличност
Кога ще ги изпратим: четвъртък 1.6.
Безплатен подарък на стойност до 12.59 лв за поръчки над 100.00 лв
Гаранция за автентичност
Цена
290.11 лв 217.90 лв Oтстъпка -25%
Най-добрата цена за бройка за последните 30 дни: 290.11 лв

За Moschino

Moschino е луксозна италианска марка, която е разработила изключително изтънчена и изискана линия от очила. Гордеем се, че можем да предложим красиви женски стилове на кръгли и котешки очи, които със сигурност ще задоволят и най-взискателните клиенти.


Повече за тези очила

Формата на тези рамки е пилотен, което е идеален модел за всички форми на лицето. Цветът на рамката е един от най-модерните цветове, розово злато, което за тези от вас с топъл подтон на кожата е особено подходяща комбинация. Тези очила са оборудвани с гъвкава връзка на дръжките , което е чудесен компонент за тези, които често свалят очилата си! Материалът е основно направен от метал, който е изключително издръжлив и придава елегантен, стилен външен вид.

Оригинални продукти

Ние продаваме само оригинални марки и продукти. Когато поръчвате очила от Leshti.bg, те вече са на склад и ще бъдат доставени до дома Ви в най-кратки срокове.Ние се стремим да постигнем пълното удовлетворение на нашите клиентите. В случай, че нашите продукти не отговарят на Вашите очаквания, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, който ще работи за постигане на най-доброто за Вас решение на проблем.