Nike Flip EV0990 410

Жени Мъже
Спецификации

Размер на очилата Какъв е моя размер?
135 mm
Други размери
16 mm
135 mm
39 mm 53 mm
В наличност
Кога ще ги изпратим: четвъртък 29.2.
Безплатен подарък на стойност до 9.99 лв за поръчки над 100.00 лв
Гаранция за автентичност
Цена
118.52 лв 96.90 лв Oтстъпка -18%
Купи или
Най-добрата цена за бройка за последните 30 дни: 118.52 лв

За Nike

Намерете перфектния чифт очила сред обширната елегантна и популярна линия на дизайнерските модели на Nike. Идеални за спорт, очилата Nike могат да се използват и за ежедневни облекла.


За тези очила

Формата е квадратна, която работи перфектно за тези с диамантени, овални и кръгли лица. Цветът на рамката е син. Това е цвят, който обикновено се комбинира доста добре за класически вид. Цветът на стъклото е сребрист, което намалява отблясъците и подобрява възприемането на цветовете. Стъклата са с огледално покритие, което помага на зрението Ви в условия на ярка светлина. Материалът е направен основно от лека и издръжлива пластмаса. Искате ли да прецените дали тези очила са идеални за вас? Погледнете по-отблизо с нашето виртуално огледало! Това са идеалните слънчеви очила за спорт или дейности на открито.

Оригинални продукти

Ние продаваме само оригинални марки и продукти. Когато поръчвате очила от Leshti.bg, те вече са на склад и ще бъдат доставени до дома Ви в най-кратки срокове.Ние се стремим да постигнем пълното удовлетворение на нашите клиентите. В случай, че нашите продукти не отговарят на Вашите очаквания, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, който ще работи за постигане на най-доброто за Вас решение на проблем.