Очен спрей Blink Refreshing Eye 10 ml

15.99 лв
93% препоръки
В наличност
Изпращане: понеделник 27.3. Избери параметри
Доставка до офис на Спиди (2-4 работни дни) 3.90 лв *
Куриерска фирма Speedy (2–3 работни дни) 4.70 лв *
* БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКАза всички контактни лещи, очила и слънчеви очила
15.99 лв

Blink Refreshing Eye спрей за очи

Blink Refreshing Eye спрей за очи, е отлична алтернатива на капки за очи и може да помогне за облекчаване на умората и лекото дразнене или сухота на очите. Тази малка опаковка от 10 ml лесно се побира в чантата Ви и може да се използва по всяко време и навсякъде! Идеален за работа и пътувания.

Как да използвате този спрей

Производителят препоръчва да държите спрея на разстояние около 10 cm от очите си, като стоите с отворени очи и впръскате спрея в тях. Спрея е най-ефективен, когато се прилага с отворени очи, тъй като неговите компоненти могат да се разтворят правилно в окото. Спреят може да се прилага и върху затворени клепачи. Неговите ефекти обаче ще бъдат намалени по този начин.

Ако се прилага от разстояние най-малко 10 см, няма нужда да се притеснявате за Вашия грим. Спреят няма да повлияе по никакъв начин.

Blink Refreshing Eye е биосъвместим

Този спрей има някои отлични биосъвместими характеристики като рН 7,2 (близко до рН на естествените сълзи), добавянето на натриев хиалуронат и отсъствието на парфюм.

Натриевият хиалуронат може естествено да бъде намерен в човешкото тяло, например вътре в окото. Известен е със своите регенеративни и овлажняващи способности. Той помага на Blink Refreshing Eye спрей бързо да облекчи сухота, както и да хидратира контактните лещи и да увеличи комфорта Ви, докато ги носите.

Blink Refreshing Eye може да се приложи директно върху контактни лещи. Това означава, че не е необходимо да сваляте лещите, за да го използвате.

Този спрей може да се използва само до 90 дни след първото отваряне..

Спецификации - Очен спрей Blink Refreshing Eye 10 ml

Производители: Johnson and Johnson
Обем: 10 ml
Използване след отваряне: 3 месеца
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Консерванти: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

93%
42 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление