Погледнете слънцето право в очите

Ако носите диоптрични очила, не винаги е лесно да се справите със слънцето, но все пак е важно да предпазите очите си от вредните UVA и UVB лъчи. UV светлината може да причини увреждане на ретината и други проблеми с очите, като катаракта, например. Затова е важно да предпазвате очите си по всяко време. Това почти винаги означава да разменяте доста често слънчевите и диоптрични очила. Слънчевите очила обаче не винаги са създадени за корекция на зрението и с тях не виждате така добре. За щастие имаме много решения за това. В нашия електронен магазин можете да поръчате диоптрични качествени очила и да ги оборудвате с няколко функции, които ви предпазват от слънчева светлина, отблясъци и други ярки светлини. Нека разгледаме нашите възможности.

Бърза навигация

Клипове за слънчеви очила

Защо да купувате както диоптрични, така и чифт слънчеви диоптрични очила, когато можете да получите диоптрични със клипове за слънчеви? Клиповете ви позволяват незабавно да трансформирате очилата си по всяко време. Те са ни познати от много години, но в момента се завръщат, заради невероятната си функционалност!

Клипове за слънчеви очила

Все още не сте убедени? Е, ето само няколко от предимствата на клиповете за слънчеви очила:

  • Те се подибрат във всяка чанта. Те са малки и удобни за носене със себе си.
  • Те са лесни за използване. Повечето от тях са магнитни, така че лесно се прикрепят към очилата ви.
  • Те ви спестяват пари. Няма да е необходимо да купувате два чифта очила и са значително по-евтини от слънчевите очила.

Имайте предвид, че е важно да купите клипове, които да отговарят на Вашия модел очила, за да осигурите перфектно прилягане. Тук сме за вас с богат избор от модели!

Безцветни стъкла с UV филтър

Всички наши стъкла за очила идват с набор от стандартни обработки, включително UV филтър. Това означава, че без допълнително заплащане всеки чифт очила, закупени от нас, вече ще ви предпази от вредни UV лъчи . Това обаче не предпазва очите ви от ярка светлина и не ви помага да виждате по-добре, когато сте навън .

Прочетете повече за покритията на стъкла тук


UV филтър на прозрачни стъкла

Самозатъмняващи стъкла

Предлагаме и опцията за самозатъмняващи стъкла, известни още като фотохромни или преходни.Това покритие е достъпно както за обикновени, така и за мултифокални стъкла. Тези специални стъкла автоматично се адаптират към светлинните условия на вашата среда . Това означава, че те ще изсветлят и ще бъдат ясни, когато сте на закрито или при условия на слаба светлина, а когато излезете на ярка светлина или слънце, те ще потъмняват. Този специален тип стъкла са популярни още от 60-те години на миналия век, но оттогава технологията е напреднала и подобренията са значителни.

Самозатъмняващи стъкла

Самозатъмняващите стъкла предлагат няколко предмства:

  • Те са удобни. Няма да е необходимо да превключвате между слънчеви очила и нормални очила.
  • Преходът между светло и тъмно се случва плавно и бързо.
  • Те предлагат пълна UV защита.
  • Предлагат се в различни цветове.
  • Те са съвместими с всички наши рамки.
  • Те ви спестяват пари, като елиминират нуждата от диоптрични и слънчеви очила.

Диоптрични слънчеви очила

Ние също така предлагаме опция да превърнете очилата си в слънчеви очила , за да защитите очите си от UV лъчи. Така ще превърнете вашите диоптричи стъкла в трайно оцветени слънчеви . Въз основа на това колко тъмни искате да са вашите слънчеви очила, ние ви предлагаме избор от 50, 75 или 85 процента нюанс. Осемдесет и пет процента тонирани стъкла са еквивалент на нормалните слънчеви очила по отношение на способността им да защитават очите ви от ярка светлина. Можете да избирате от кафяви, сиви или зелени цветове на стъклата. Имате избор да превърнете вашите диоптрични, дори мултифокални очила в едни невероятни и модерни слънчеви на страхотна цена Разгледайте нашата селекция от рамки!

Диоптрични слънчеви очила

Поляризацията е налична само за 85% оцветени лещи, но ще осигури допълнителна защита от отблясъци и ярка хоризонтално ориентирана светлина. Огледалното покритие също ще осигури допълнителна защита и ще добави мистерия към вашите лещи. Огледалните покрития се предлагат в голямо разнообразие от цветови варианти. Ще можете свободно да персонализирате вашите слънчеви очила с рецепта според вашите собствени нужди и предпочитания!

Изборът да превърнете вашите единични или мултифокални лещи в слънчеви очила с рецепта ви позволява да трансформирате любимите си рамки в страхотен чифт нюанси на страхотна цена. Разгледайте нашата селекция от рамки или разгледайте нашата гама от слънчеви очила с рецепта за да започнете!

Прочетете повече за това как да поръчате чифт слънчеви очила с рецепта