Proclear 1 Day (30 лещи)

28.99 лв
90%
В наличност
Покажи параметри
attributesPrimary

сряда 17.7.

cleaner
blank

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
28.99 лв
Супер
изгодни
Популярни

TopVue Daily (30 лещи)

В наличност
  • UV филтър
  • Тънки и удобни ръбове
  • Гаранция връщане на парите
Цена само 28.79 лв
Отлично предложение
Безплатна доставка над 30 лв.
ПОДАРЪК при поръчка над 80 лв.

Proclear 1 Day

Новите контактни лещи Proclear 1 day бяха пуснати на пазара през март 2009 година. В сегмента на еднодневните лещи те представляват значителен напредък в качеството и комфорта. Става въпрос за много иновативен продукт на фирма CooperVision, който се отличава с перфектна поносимост и НАИСТИНА целодневен комфорт.

Proclear 1 day са произведени от нов подобрен материал със съдържание на молекули фосфатидилхолин (PC), които са естествена съставка на всички клетки на човешкото тяло. PC молекулите могат да се свързват с голямо количество вода, която след това покрива цялата повърхност на лещата и действа като естествена охрана срещу изсъхване и наслояване на мръсотии. PC технологията значително подпомага по-здравословното и по-комфортното използване на контактни лещи.

Поносимостта към Proclear 1 day е увеличена и от заоблените краища, с което се намалява дразненето на очната лигавица. Контактните лещи Proclear 1 day спадат към продуктите с най-добри оптични характеристики на пазара благодарение на асферичния дизайн на предната повърхност. Тази технология е гаранция за чисто виждане при всякакви светлинни условия.

Принципното предимство на еднодневните контактни лещи е най-вече гаранцията за по-здравословно използване на тази форма на очна корекция. Мръсотиите, белтъчините и други алергени нямат време да се наслоят на Вашите контактни лещи в опасно количество. Прочети повече за алергиите. Това качество е много важно най-вече за алергиците по време на сезона на цветния прашец. Всяка двойка лещи е предназначена именно за една употреба за един ден. Proclear 1 day не са предназначени за оставяне в очите по време на сън. Не губите време с почистване, не харчите пари за разтвори и при евентуалната повреда или загуба на лещите (напр. при плуване) не понасяте голяма финансово загуба.

Тези лещи може да намерите и в опаковка от 1 леща или от 90 лещи
Спецификации
Производители: CooperVision
BC (базова кривина): 8.70
DIA (диаметър): 14.20
Размер на опаковката: 30 лещи
Период на подмяна: 30 дни
Срок на годност: 24 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 28 Dk/t
Съдържание на вода: 60%
Диоптър: от -12.00 до +8.00
Преспиване с лещите: Не
UV филтър - Защитете очите си от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи.: Не
Материал: Omafilcon A

Отзиви

90%
0x
0x
0x
0x
0x
Остави оценка
100%

Сподели своето впечатление (6)

Сподели своето впечатление

Коментар

Аннамария Аксинте

страхотни лещи, много удобни

Коментар

elitsa mircheva

Много съм доволна от лещите. Издържаха 7 дена, като през този период не чувствах дискомфорт и зрението ми беше перфектно.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, г-жо Мирчева,

Благодарим Ви за приятния коментар! Радваме се, че сте намерили подходящ за Вас модел контактни лещи!

Поздрави, Екипът на kontaktni-leshti.bg

Коментар

Мама Мима

И аз съм доволна. Цените и продуктите са наистина добри. Хубавото е че дават възможност на клиентите да изразят своето мнение и се стремят да ги удовлетворят, това е много важно за успешен бизнес и в бг като цяло повечето фирми са много зле в това отношение.

Коментар

Georgi Stoqnov

Extra sa si leshtite. Izdurjat nqkoi i 2 dni. Mnogo sum dovolen. Pak shte si kupq.

Коментар

Апотол

Имах сериозен проблем с очите си, но не мога да се откажа от контактните лещи и реших да пробвам с еднодневки. Евтини продук, супер цена за контакни лещи. Много добър комфорт. И очите ми се чувстват много по-добре. Вероятно се дължи на специалната PC технология.

Коментар

Илка

За мен най-важното нещо при лещите е съдържанието на вода и тези лещи имат 60% водно съдържание, което усещам много по време на употребата им. Мога да ги нося над 14 часа и да не ги усещам в очите си :)

VISA Master Card DHL express Speedy
Top