Proclear 1 Day (30 лещи)

30.99 лв
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 26.7. понеделник 26.7. Избери параметри

Други опаковки

Proclear 1 Day (90 лещи) 80.49 лв
Безплатна Доставка
30.99 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.99 лв за поръчки над 80.00 лв

Proclear 1 Day

Новите контактни лещи Proclear 1 day бяха пуснати на пазара през март 2009 година. В сегмента на еднодневните лещи те представляват значителен напредък в качеството и комфорта. Става въпрос за много иновативен продукт на фирма CooperVision, който се отличава с перфектна поносимост и НАИСТИНА целодневен комфорт.

Proclear 1 day са произведени от нов подобрен материал със съдържание на молекули фосфатидилхолин (PC), които са естествена съставка на всички клетки на човешкото тяло. PC молекулите могат да се свързват с голямо количество вода, която след това покрива цялата повърхност на лещата и действа като естествена охрана срещу изсъхване и наслояване на мръсотии. PC технологията значително подпомага по-здравословното и по-комфортното използване на контактни лещи.

Поносимостта към Proclear 1 day е увеличена и от заоблените краища, с което се намалява дразненето на очната лигавица. Контактните лещи Proclear 1 day спадат към продуктите с най-добри оптични характеристики на пазара благодарение на асферичния дизайн на предната повърхност. Тази технология е гаранция за чисто виждане при всякакви светлинни условия.

Принципното предимство на еднодневните контактни лещи е най-вече гаранцията за по-здравословно използване на тази форма на очна корекция. Мръсотиите, белтъчините и други алергени нямат време да се наслоят на Вашите контактни лещи в опасно количество. Прочети повече за алергиите. Това качество е много важно най-вече за алергиците по време на сезона на цветния прашец. Всяка двойка лещи е предназначена именно за една употреба за един ден. Proclear 1 day не са предназначени за оставяне в очите по време на сън. Не губите време с почистване, не харчите пари за разтвори и при евентуалната повреда или загуба на лещите (напр. при плуване) не понасяте голяма финансово загуба.

Тези лещи може да намерите и в опаковка от 1 леща или от 90 лещи
Спецификации
Производители: CooperVision
BC (базова кривина): 8.70
DIA (диаметър): 14.20
Размер на опаковката: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 28 Dk/t
Съдържание на вода: 60%
Диоптър: от -12.00 до +8.00
Преспиване с лещите: Не
UV филтър - Защитете очите си от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи: Не
Материал: Omafilcon A
Име на продукт: Proclear 1 Day
Отлично предложение
Супер
изгодни
Популярни

TopVue Daily (30 лещи)

В наличност
  • UV филтър
  • Тънки и удобни ръбове
  • Гаранция връщане на парите
Цена само 28.79 лв
Отлично предложение

Отзиви

Този продукт все още няма много отзиви

Сподели своето впечатление (7)

Сподели своето впечатление

Деян

Искам да попитам за кривината-до сега съм носил само с 8.60 и съм ок, а тези виждам, че са 8.70. Има ли това някаква съществена разлика, т.е. да не ми дойдат дискомфортни. Също така ми стана интересно, как госпожата ги е носила в продължение на 7 дни, след като упоменава, че са "издържали", т.е. не е сменяла един комплект, аз така разбирам. Спала ли е с тях или ги е слагала в разтвор.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, според оптици разликата в кривината от 2 единици не е съществена и не се отразява на зрението и усещането с лещите.

Аннамария Аксинте

страхотни лещи, много удобни

elitsa mircheva

Много съм доволна от лещите. Издържаха 7 дена, като през този период не чувствах дискомфорт и зрението ми беше перфектно.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, г-жо Мирчева,

Благодарим Ви за приятния коментар! Радваме се, че сте намерили подходящ за Вас модел контактни лещи!

Поздрави, Екипът на kontaktni-leshti.bg

Мама Мима

И аз съм доволна. Цените и продуктите са наистина добри. Хубавото е че дават възможност на клиентите да изразят своето мнение и се стремят да ги удовлетворят, това е много важно за успешен бизнес и в бг като цяло повечето фирми са много зле в това отношение.

Georgi Stoqnov

Extra sa si leshtite. Izdurjat nqkoi i 2 dni. Mnogo sum dovolen. Pak shte si kupq.

Апотол

Имах сериозен проблем с очите си, но не мога да се откажа от контактните лещи и реших да пробвам с еднодневки. Евтини продук, супер цена за контакни лещи. Много добър комфорт. И очите ми се чувстват много по-добре. Вероятно се дължи на специалната PC технология.

Илка

За мен най-важното нещо при лещите е съдържанието на вода и тези лещи имат 60% водно съдържание, което усещам много по време на употребата им. Мога да ги нося над 14 часа и да не ги усещам в очите си :)