Proclear Sphere (6 лещи)

40.79 лв
96% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 31.1. Избери параметри
Добави към поръчката 14.74 лв
Добавете разтвор:
Добавете разтвор:
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв
14.74 лв
Безплатна Доставка
40.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 21.98 лв за поръчки над 80.00 лв

Proclear Sphere

PROCLEAR COMPATIBLES SPHERE са месечни контактни лещи, които се състоят от 38% полимер Omafilkon B, а останалите 62% от вода. Съставът и малката централна дебелина на лещите Proclear Compatibles (sphere) предоставят отлична пропускливост на кислород и висока хидратация на окото. Контактните лещи Proclear Compatibles са предназначени за носене през деня с месечен цикъл на подмяна.

Контактните лещи Proclear Compatibles съдържат синтетично наподобяващо вещество на веществото, наричано Phosphorylcholin (PC), което се съдържа в клетъчните мембрани на човешкия организъм. Това вещество е типично с това, че запазва необходимото количество вода в клетката.

Контактните лещи Proclear Compatibles принадлежат към групата висококачествени лещи, които дават на своите потребители редица предимства, най-вече благодарение на вече споменатия PC.

PC е гаранция за високата биокомпатaбилност на лещите Proclear Compatibles, т. е. лещата се приема от организма с много малка „реакция на отхвърляне“.

PC е характерен с висок афинитет към водата, благодарение на него Proclear Compatibles се отличава с висока резистенция по отношение на дехидратацията, контактните лещи остават влажни и поради това приятни за носене в окото по цял ден.

PC създава на повърхността на лещата предпазен филм, който възпрепятства наслагването на протеини и липиди, които причиняват дискомфорт и едновременно с това намаляват пропусквателната способност на кислород. Контактните лещи Proclear Compatibles са много подходящи за потребители, които страдат от т. нар. синдром на сухото око, за лица, които носят контактни лещи по 12 часа и по-дълго и за тези, които работят в помещения с климатик. Опаковката Proclear Compatibles съдържа 6 меки контактни лещи. За този продукт препоръчваме разтвор All Clean Soft.

Тези лещи може да намерите в опаковка от 1 леща.

Спецификации - Proclear Sphere (6 лещи)

Производители: CooperVision
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.20
Размер на опаковката: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Пропускливост на кислород: 42 Dk/t
Съдържание на вода: 62%
Диоптър: от -20.00 до +20.00
Преспиване с лещите: Не
UV филтър: Не
Материал: Omafilcon B
Име на продукт: Proclear Compatibles Sphere
Медицинско изделие: Да

Отзиви

96%
462 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (4)

Сподели своето впечатление
Виктория Ликова

Здравейте, Тези лещи трябва ли да се свалят всяка вечер или могат да се носят без прекъсване 30 дни?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, тези лещи не са за продължителна употреба и не е препоръчително да ги носите 30 дни, без да ги сваляте. Хубав ден

Николай Желев

Лещите са страхотни аз съм с висок диоптър и нося лещи от30 години. Тези са супер

Ванеса

Много съм доволна от лещите, ползвам ги вече година и повече. Препоръчвам, цената е особено добра.

Милен В.

Лекарят ми ги препоръча. Изреди ми страшно много плюсове, които ги има и тук нова технология РС, супер много овлажняват, каза ми че са специално предназначени за хора, които работят в среда с климатик.