PureVision (1 леща)

10.39 лв
93% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: сряда 1.12. Stock day info: Today 1. декември Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 1. декември Избери параметри
В наличност
Добави към поръчката
17.99 лв
Безплатна Доставка
10.39 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.59 лв за поръчки над 80.00 лв

Основни характеристики

PureVision от Bausch and Lomb са месечни контактни лещи, създадени по модерна AeroGel технология, осигуряваща изключително висока кислородна пропускливост. Комбинацията й с висококачествения силикон-хидрогелов материал Batafilcon A позволява непрекъснато носене на този модел до 7 дни и 6 нощи без сваляне след консултация с очен специалист.

Повече за модела прочетете тук.
Спецификации
Производители: Bausch and Lomb
BC (базова кривина): 8.60, 8.30
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 1 леща
Пропускливост на кислород: 112 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Материал: Balafilcon A
Диоптър: от -12.00 до +6.00
UV филтър: Не
Име на продукт: PureVision
Преспиване с лещите: Да

Отзиви

93%
119 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (4)

Сподели своето впечатление

Таня Атанасова

Здравейте.Проверих доста от предлаганите от вас лещи и при попълване на полетата с диоптрите при всички ми излиза едно и също-доставка до една или две седмици...А уж над това поле пише че ги имате на склад повече от 100 бр.Може ли малко разяснение,защото никак не ми се чака две седмици за лещи.Благодаря ви предварително :)

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, г-жо Атанасова,

Имаме на склад над 100 бр. лещи с различен диоптър и базова кривина. Но съществуват много различни комбинации от тези параметри и желаните от Вас в момента не са налични. Ще трябва да се поръчат специално за Вас. Ако нямате възможност да изчакате тяхната доставка, напишете ни Вашия диоптър и базова кривина на info@kontaktni-leshti.bg и ще се опитаме да Ви предложим наличен и подходящ за Вас заместител.

Яна Куцарова

Добър ден! Лещите Pure Vision, които изполвам вече години и без проблеми, Нямам дори и очила и съм супер доволна. Определно препоръчвам.

Емилия

Лещите ги нося повече от 10 години и не ги сменям доста време, определено препоръчвам особено на тези, които обичат да ползват

Янка Зафирова

Здравейте, Много съм доволна от лещите. Добра цена, добро качество, а и продавате една леща.