PureVision 2 (6 лещи)

54.69 лв
97% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 27.5. Избери параметри
Покажи параметри за другото око
Добави към поръчката 17.99 лв 14.74 лв
Други опаковки
Безплатна Доставка
54.69 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.89 лв за поръчки над 100.00 лв

Спецификации - PureVision 2 (6 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 130 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Материал: Balafilcon A
Диоптър: от -12.00 до +6.00
UV филтър: Не
Име на продукт: PureVision 2
Преспиване с лещите: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

97%
1275 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (12)

Сподели своето впечатление
Светла

Здравейте! От години нося лещи SofLens, но започнах да изпитвам дразнене, сухота в очите. Искам да опитам други. Свикнала съм с диаметър 14,20, а гледам, че тези са с диаметър 14,00. Ще има ли дискомфорт от тази разлика? И още един въпрос - имат ли тези лещи лек син отенък за по-лесна манипулация, какъвто имат SofLens?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Според оптици, разлика в диаметъра от две единици не би трябвало да е значителна, но ви съветваме да се косултирате с вашия специалист преди да преминете към нова марка лещи. Тези лещи имат индикатор за лесна манипулация.

Ивелина Йорданова

Или моделът има дефект,или партидата! Трудно се изкарва цял ден с тези лещи,да не говорим за преспиване с тях до 29 дни , 2-3 нощи пробвах,очите ми се изморяват! По-доволна бях от AIR OPTIX plus HydraGlyde !

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, нямаме информация за дефект в партидата. Моля ако изпитвате дискомфорт, свържете се с нас за да проверим и заменим лещите ако е необходимо.

Александър Александров

Как ще се отрази преминаването от biofinity към pureVision 2?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Може да има кратък период на адаптация, но не би трябвало да изпитвате дискомфорт.

Валентин Терзиев

Здравейтебихте ли ми казали дали отPureVision ако се мине към PureVision 2 ще има ли някакъв проблем тъй като 2 коригират лек астигматизъм а аз го нямам

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Лещите PureVision 2 са за асферична корекция, в случая голяма част от потребителите на тези лещи, нямат астигматизъм.

Вероника

Имам нисък астигматизъм, ппрепоръчаха ми този модел и съм много доволна! Свалям лещите всяка седмица, за да мим отпочат очите и нямам сухота в очите

ST

Реших да пробвам лещите заради добрите показатели и цена. За съжаление, очите ми се уморят с тях и вечер чувствам неудобство. Пробвах да спя с тях няколко пъти и получих сухота, дразнение, дори зачервяване. Въпреки по-ниската цена, предпочитам Air Optix Night and Day Aqua, с които не изпитвам неудобство при спане дори няколко дни подред.

Александър

Поне по мое мнение, в последно време има промяна в качеството на самите лещи. Коментарът беше критика, по-скоро към самия производетел, не към вас.

Емил

Обяснете ми какво стана с PureVision 2HD, mesechnite leshti na Bausch&Lomb

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Емил,

Единствената разлика между двата продукта е опаковката.

Йорданова

Използвам лещите на Boush and Lomb от 2008 . .Това са цветните диоптрични лещи,много към доволна ,бързо свикнах с тях,единственото ми притеснение е за промяната на цвета.Предишните цветове бяха много естествени ,а сега стоят изкуствено и се забелязва,Моят цвят е Jade

Евгени Стефанов

използувал съм много различни лещи 35години ,но тези са най-добри,тънки,пропускливииздържливи,меки,нечувствителни,все едно,че няма нищо на окото ,може да се спи с тях и са на най-евтината цена ат всички!!!

Здравко Димитров

В кутията от 6 бр. могат ли да се поръчат 3 бр. с един диоптър и 3 бр. с друг диоптър?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

За съжаление, няма как да отворим опаковката и да направим размяната. От този модел предлагаме и по една леща: http://www.kontaktni-leshti.bg/…-hd-1-leshha. Така може да изберете необходимото Ви количество от всеки диоптър.

Весели празници, Екипът на Лещи.бг

Димитър

Както обикновенно Bausch and Lomb се представят на ниво. Пробвах новите лещи още с излизането им на пазара и от тогава ги използвам постоянно