PureVision 2 (6 лещи)

53.79 лв
96% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: сряда 30.11. Избери параметри
Добави към поръчката 14.74 лв
Добавете разтвор:
Добавете разтвор:
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв
14.74 лв

Други опаковки

Безплатна Доставка
53.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 21.98 лв за поръчки над 80.00 лв

Отлична видимост

PureVision 2 е новият асферичен месечен модел на Bausch & Lomb . Предимството на тези контактни лещи от силикон-хидрогел е, че те коригират ниските стойности на астигматизма и подобряват значително контрастната чувствителност, т.н. "кокоша слепота" (замъглено зрение при слаба светлина) и Острo зачервяване очите. Това прави PureVision 2 изключително подходящи за шофьори и спортисти.

Други предимства на PureVision 2

PureVision 2 са един от най-тънките, но и лесни за боравене, лещи на пазара. Овлажняващата им технология ComfortMoist осигурява комфорт през целия ден, а високата кислородна пропускливост на материала позволява на окото да диша до 3 пъти повече, отколкото при хидрогелните контактни лещи. Проектирани за продължително носене до 29 дни и нощи без сваляне (след предварителна консултация с очен специалист).

Разгледайте и единичните ни бройки PureVision 2.

Спецификации - PureVision 2 (6 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 130 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Материал: Balafilcon A
Диоптър: от -12.00 до +6.00
UV филтър: Не
Име на продукт: PureVision 2
Преспиване с лещите: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

96%
814 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (12)

Сподели своето впечатление
Светла

Здравейте! От години нося лещи SofLens, но започнах да изпитвам дразнене, сухота в очите. Искам да опитам други. Свикнала съм с диаметър 14,20, а гледам, че тези са с диаметър 14,00. Ще има ли дискомфорт от тази разлика? И още един въпрос - имат ли тези лещи лек син отенък за по-лесна манипулация, какъвто имат SofLens?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Според оптици, разлика в диаметъра от две единици не би трябвало да е значителна, но ви съветваме да се косултирате с вашия специалист преди да преминете към нова марка лещи. Тези лещи имат индикатор за лесна манипулация.

Ивелина Йорданова

Или моделът има дефект,или партидата! Трудно се изкарва цял ден с тези лещи,да не говорим за преспиване с тях до 29 дни , 2-3 нощи пробвах,очите ми се изморяват! По-доволна бях от AIR OPTIX plus HydraGlyde !

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, нямаме информация за дефект в партидата. Моля ако изпитвате дискомфорт, свържете се с нас за да проверим и заменим лещите ако е необходимо.

Александър Александров

Как ще се отрази преминаването от biofinity към pureVision 2?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Може да има кратък период на адаптация, но не би трябвало да изпитвате дискомфорт.

Валентин Терзиев

Здравейтебихте ли ми казали дали отPureVision ако се мине към PureVision 2 ще има ли някакъв проблем тъй като 2 коригират лек астигматизъм а аз го нямам

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Лещите PureVision 2 са за асферична корекция, в случая голяма част от потребителите на тези лещи, нямат астигматизъм.

Вероника

Имам нисък астигматизъм, ппрепоръчаха ми този модел и съм много доволна! Свалям лещите всяка седмица, за да мим отпочат очите и нямам сухота в очите

ST

Реших да пробвам лещите заради добрите показатели и цена. За съжаление, очите ми се уморят с тях и вечер чувствам неудобство. Пробвах да спя с тях няколко пъти и получих сухота, дразнение, дори зачервяване. Въпреки по-ниската цена, предпочитам Air Optix Night and Day Aqua, с които не изпитвам неудобство при спане дори няколко дни подред.

Александър

Поне по мое мнение, в последно време има промяна в качеството на самите лещи. Коментарът беше критика, по-скоро към самия производетел, не към вас.

Емил

Обяснете ми какво стана с PureVision 2HD, mesechnite leshti na Bausch&Lomb

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Емил,

Единствената разлика между двата продукта е опаковката.

Йорданова

Използвам лещите на Boush and Lomb от 2008 . .Това са цветните диоптрични лещи,много към доволна ,бързо свикнах с тях,единственото ми притеснение е за промяната на цвета.Предишните цветове бяха много естествени ,а сега стоят изкуствено и се забелязва,Моят цвят е Jade

Евгени Стефанов

използувал съм много различни лещи 35години ,но тези са най-добри,тънки,пропускливииздържливи,меки,нечувствителни,все едно,че няма нищо на окото ,може да се спи с тях и са на най-евтината цена ат всички!!!

Здравко Димитров

В кутията от 6 бр. могат ли да се поръчат 3 бр. с един диоптър и 3 бр. с друг диоптър?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

За съжаление, няма как да отворим опаковката и да направим размяната. От този модел предлагаме и по една леща: http://www.kontaktni-leshti.bg/…-hd-1-leshha. Така може да изберете необходимото Ви количество от всеки диоптър.

Весели празници, Екипът на Лещи.бг

Димитър

Както обикновенно Bausch and Lomb се представят на ниво. Пробвах новите лещи още с излизането им на пазара и от тогава ги използвам постоянно