PureVision (6 лещи)

44.79 лв
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 22.4. Избери параметри
Покажи параметри за другото око
Добави към поръчката 17.99 лв 14.74 лв
Безплатна Доставка
44.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.89 лв за поръчки над 100.00 лв

Спецификации - PureVision (6 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
BC (базова кривина): 8.60, 8.30
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 6 лещи
Пропускливост на кислород: 112 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Материал: Balafilcon A
Диоптър: от -12.00 до +6.00
UV филтър: Не
Име на продукт: PureVision
Преспиване с лещите: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

98%
727 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (26)

Сподели своето впечатление
Патрисия Тодорова

Здравейте, искам да Ви попитам правите ли компромис с очите си? Ако ставаше въпрос за вашите очи бихте ли направили компромис с тях?! Лещите, които ползвам и обикновено PureVision от Bausch and Lamb oт които обикновено съм доволна, явно повреме на карантина сте решили да намалите качеството си, но за сметка на цената, очевидно. Предизвикаха ужасен дисконфорт на очите ми. До час след носенето очите ми се зачервяват и стават болезнени, става напълно немислимо да ги нося. Също ката в рамките на 3 дни, в които им дадох шанс, те не само че продължиха да дразнят и предизвикват дисконфорт на очите ми, но и се слепват при всяко сваляне и става ужасно трудно да ги връщам в нормалната им форма. Аз лично не само, че няма да повторя поръчка от Вас, но и съм крайно възмутена как може да предлагате продукт за очи с толкова ниско качество.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Не не правим компромис със зрението разбира се. Лещите, както и вие сппоменахте се произвеждат от Бауш и Ломб, а не от нас, така че качеството е регулирано от производителя. Ако имате оплаквания относно лещите, можете да ни ги изпратите и ние ще ги предложим на инспекция от производителя. Моля прочетете повече в нашите условия за рекламация.

Анонимен

Може ли да се поръчат с два различни диоптъра?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, ако имате необходимост от различни параметри, то е необходимо да поръчате две опаковки лещи.

Боряна Стоянова

Здравейте, моля да ме ориентирате в показателя кривина. Дъщеря ми е с висок диоптър /4,5/ и вече веднъж поръчвахме от Вас.Тогава не съм забелязала тази характеристика. Сега искам да поръчам Pure Vision, но в рецептата няма показател Кривина. Как да се ориентирам коя величина да избера?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, След диоптъра, базовата кривина е вторият най-важен фактор при избора на контактни лещи. Посочена е като BC с уточнение на цифровата стойност (напр. 8.6 BC, BC 8.3). Тази стойност е отпечатана върху опаковката на лещите. Кривината на контактната леща съответства на “извивката на окото” и трябва да копира кривината на роговицата възможно най-точно. Това се измерва от оптометрист чрез кератометрия по време на преглед. Необходимо е също така да се знае, че контактната леща на един производител се различава по своите характеристики от тази на други марки. За стандартни се смятатат параметрите на кривината от около 8,5-8,7. Преминавайки от един модел към друг, трябва да се консултирате с офталмолог. Поздрави, Екипа на Kontaktni-leshti.bg

Илияна

Здравейте. Искам да попитам за работа с компютър дали са подходящи лещите. В момента ползвам лещи на тази фима - еднодневни (тъй като съм от скоро с лещи), на далече виждам прекрасно, но след края на работния ден и работа с компютър имам леко главоболие. Мисля да поръчам или тези, или Optima FW. Благодаря предварително да отговора.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Лещите PureVision имат специална повърхност, която осигурява много добро овлажняване на очите. Производителя не ги е препоръчвал специално за работа пред компютър, но предполагам, че това не е задължително, т.к. в наши дни повечето хора използват компютър или други устройства всеки ден.

При работа с компютър хората имат тенденция да мигат по-рядко отколкото обикновено. Затова Ви препоръчвам да правите малки паузи всеки час, гимнастика за очите два-три пъти през деня, да мигате по-често и да ползвате капки за очи - например Renu Multiplus или Systane Ultra. Надявам се тези препоръки да Ви помогнат да се чувствате по-добре.

Поздрави, екипът на kontaktni-leshti.bg

Стоян

Здравейте, Когато лещите са едномесечни и могат да бъдат носени около 30 дни, това означава ли, че мога например да ги нося през седмица в рамките на 2 месеца, ако общо стоят на очите ми 30 дни и 30 дни - в разтвор? Т.е. годността им 30 дни след отваряне ли е, или 30 дни носене на очите?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, лещите са с период на подмяна 1 месец и не Ви препоръчваме да ги носите по-дълго. Това може да причини раздразнение в окото и дори възпаление.Лек ден!

Милен

Препоръчвам! малко модели имат кривина 8,3!

Красимира

Здравейте,ако диоптъра за очила ми е -1,75,какъв диоптър трябва да поръчам за лещи.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Разминаването в диотприте между очилата и контактните лещи е валидно само за по-големи диоптри (над 4). Във Вашия случай, диоптърът е същият. Но Ви съветваме да се обърнете към Вашия очен лекар за измерването на необходимата Ви базова кривина. Прегледът се нарича "Кератометрия".

Венета

Страхотни лещи за носене през деня и през нощта. Ползвам PureVision вече няколко години и съм напълно спокойна.

Дарена

След като 6-те лещи са с един и същи диоптер, това означава ли че и ляво и дясно око, са с един и същ? За първи път ще пазарувам лещи онлайн и поради тази причина не съм запозната.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Всички контактни лещи в кутията са с едни и същи параметри. Това означава, че ако имате еднакъв диоптър на двете очи, е достатъчно да поръчате само една опаковка. При разминаване в параметрите им, изберете опцията "Покажи параметри за другото око" и въведете втория диоптър.

Поздрави, Екипът на Контактни-лещи.бг

Даниела

Всичките 6 лещи един и същ диоптър ли трябва да са?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Всички контактни лещи в кутията са с едни и същи параметри.

Поздрави, Екипът на Контактни-лещи.бг

Велин

Нося силикон хидрогелните лещи 24 часа. Много са ми удобни изполват няква подерна технология.

Валери Я.

Здравйте, много съм доволен от лещите. Не знам Владимир Делчев защо така се чувства i az gi polzvwam ot godini i opredelno овлажняват много добре окото. Единсвеното , което не ми харесва е, че нямат УВ филтър. От доставката съм много доволен, както и от обслужнаето.

Цанко Веров

Повече от половината ми познати, които носят лещи ползват точно тези и сега разбирам защо. Да не говорим, че това е най-евтиния сайт. Страхотно.

Ванка Благонова

Интересувам се дали наистина могат лещите да се носят цял месец без сваляне и да се спи с тях през тези 30 дни.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Да, напълно е възможно, но не за всяко око. Преди да изпробвате продължителната им употреба, е за предпочитане да се консултирате с Вашия лекар. Той ще може да Ви посъветва по-точно дали това е подходящо за Вас и до колко дни е желателно да ги носите без сваляне.

Весели празници! Екипът на kontaktni-leshti.bg

Emilina

Много съм доволна :) И дойдоха днес. Не очакавах.

Здравко Димитров

Здравейте, до кога е валидна тази промоция?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

До изчерпване на количествата.

Весели празници!

Емил

Гласувам за този продукт ЗА! Не нося леши постоянно, но се чувствам удобно с него.

Лидия

Изклчително съм доволна от бързината на доставката и от отношението. Отново ще пазарувам тук.

Георги

Здравейте, Много ми харесва цената на PureVision. Тя си е направо най-евтината на пазара. Качеството е прекрасно.

Огнян

Защо са толкова евтини? В оптиката са много по-скъпи

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Електронните магазини имат по-ниски разходи и по-голям пазар. Това ни дава възможност да работим с дистрибуторите при по-добри условия. Всички продукти, които предлагаме, са оригинални и с гаранция за произход и качество.

Поздрави

Нели

Много ми харесват тези контактни лещи.София е едно от местата където може да ги купите от аптека, но в интернет са много по-евтини.

Димитър

Използвам тези лещи от няколко години и за невероятни. Не ги свалям един месец и изобщо не усещам тяхното присъствие в очите.

Ели

Здравейте, защо не мога да избера различен диаметър?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, производителя предлага тези лещи само с един стандартен диаметър, които би бил добре за Вас освен ако очният Ви лекар не Ви е препоръчал друго.

Т.Найденов

Пробвах ги за първи път преди много години и до сега не намирам продукт, които да е по-добър от тези лещи.

Мег

А дали се предлагат цветни лещи с диоптър?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Всички цветни лещи с диоптри може да намерите на следната страница:

http://www.kontaktni-leshti.bg/…-leshti.html

Поздрави

Красимир

Защо не виждам в опцията 0.00 за диоптри?На мен са ми нужни с терапевтична цел-следоперационно.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Красимир,

Не предлагаме лещи с диоптър 0.00

Поздрави,