PureVision Multifocal (6 лещи)

92.79 лв
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: петък 25.6. Today Избери параметри
Добави към поръчката
14,74 лв

Други опаковки

PureVision Multi-Focal (6 лещи) + разтвор Gelone 360 ml 107.53 лв (Спестяваш 3.25 лв)
PureVision Multi-Focal (6 лещи) + разтвор Laim-Care 400 ml 104.43 лв (Спестяваш 4.25 лв)
Безплатна Доставка
92.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.99 лв за поръчки над 80.00 лв

PureVision Multi-Focal

Контактните лещи PureVision Multi-Focal от Bausch & Lomb са предназначени за корекция на пресбиопията. Те са изработени от силикон-хидрогелов материал и осигуряват до 30 дни отлична видимост и комфорт. От здравословна гледна точка, производителят препоръчва да се консултирате с очен специалист, ако възнамерявате да използвате този продукт продължително (24 часа в денонощието).
PureVision Multi-Focal са предпочитани заради своя дизайн, създеден специално за хора с пресбиопия и технологията All-Distance Optics, позволяваща ясна видимост на всички разстояния. Веществото AerGel увеличава комфорта при носене, поддържа лещата влажна през целия ден и отблъсква протеиновите налепи и замърсяванията.

Спецификации
Производители: Bausch and Lomb
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 6 лещи
Пропускливост на кислород: 112 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Материал: Balafilcon A
Диоптър: от -10.00 до +6.00
Add power (добавен диоптър): High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
UV филтър - Защитете очите си от вредните UVA и UVB слънчеви лъчи: Не
Име на продукт: PureVision Multi-Focal
Преспиване с лещите: Да
Отлично предложение
Безплатна
доставка
Популярни

TopVue Air Multifocal (6 лещи)

В наличност
  • Изключително дишащи
  • Остро зрение на всички разстояния
  • Високо ниво на хидратация през целия ден
Цена само 58.39 лв
Отлично предложение
Изгодни пакети
цена: 107.53 лв. Спестяваш: 3.25 лв.
цена: 104.43 лв. Спестяваш: 4.25 лв.

Отзиви

Този продукт все още няма много отзиви

Сподели своето впечатление (3)

Сподели своето впечатление

Теменужка Стамболийска

Здравейте, използвам PureVision от ...може би повече от 6 години. Синът ми също. За ужас на всички лекари ще споделя, че много рядко свалям лещите от очите си и то само за една нощ! Ииии друго, лещите, които са едномесечни понякога се е случвало и по три месеца да нося без никакви оплаквания! Пробвала съм и от другите фирми, но тези са най-добри!!! Нося контактни лещи от 1982 г., бях 13 годишна.... Не мога да нося очила :) Така, че за 33 години, вярвайте ми доста лещи съм сменила , доста проблеми съм имала...и гъбички ,и алергии.... PureVision са най-добрите в моята класация!!! :) г-жо Петрова, оставам с убеждението, че сте от конкурентна фирма или изобщо не знаете как да използвате контактните лещи :) Впрочем, нали знаете, че прекаленият грим не е препоръчителен, както и намазаните с крем ръце? :) Има значение и начина по които се измиват лещите. Не само да се обливат в разтвор, а леко да се разтрият с пръст напред-назад, в никакъв случай с кръгови движения :) На толкова много хора съм ги препоръчала, някои вече не носят изобщо очила. Не съм чула някой да се е оплакал до сега :)

Мария Желязкова

Използвам лещите от много години и съм изключително доволна от точно тоя вид . Преди това съм използвала какви ли не , но тия ми допаднаха и съм много доволна !

Татяна Петрова

Лещите са с изключително лошо качество. Срокът им на подмяна е най-много две седмици, и то с компромиси.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте,

Оценяваме вашият коментар дори, и че е негативен. За да информираме хората четящи тезии коментари искаме да вмъкнем, че нашето мнение се разминава от това на клиента. Този продукт е доказал своето качество и продължава да го прави над 10 години. Материалът на производство е същият като този на обикновенната версия PureVision продукт, който е използван от десетки хиляди редовни потребители.

Възможно е да имате непосоносимост към материала на произвдство или друга причина, която да е предпоставка за вашето впечатление.

Съжаляваме за неприятното потребителско изживяване, което сте испитал/а и имаме жаление да Ви помогнем за избора на продукт, чиято употреба да Ви достави удоволствие. Ако имате неободимост от информция или съвет сме насреща.

Поздрави, Екипът на Контактни-Лещи.bg