PureVision Multifocal (6 лещи)

92.79 лв
93% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: четвъртък 7.7. Избери параметри
Добавете разтвор:
Не искам никакъв разтвор
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв
14.74 лв
Разтвор Gelone 50 ml
6.49 лв
Разтвор Gelone 100 ml
8.79 лв
Разтвор Gelone 2x360 ml
29.89 лв
Разтвор Gelone 3x360 ml
43.59 лв
Добавете разтвор:
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв
14.74 лв
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв
14.74 лв
Разтвор Gelone 50 ml
6.49 лв
Разтвор Gelone 100 ml
8.79 лв
Разтвор Gelone 2x360 ml
29.89 лв
Разтвор Gelone 3x360 ml
43.59 лв
Добави към поръчката
14.74 лв

Други опаковки

Безплатна Доставка
92.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 13.99 лв за поръчки над 80.00 лв

PureVision Multi-Focal

Контактните лещи PureVision Multi-Focal от Bausch & Lomb са предназначени за корекция на пресбиопията. Те са изработени от силикон-хидрогелов материал и осигуряват до 30 дни отлична видимост и комфорт. От здравословна гледна точка, производителят препоръчва да се консултирате с очен специалист, ако възнамерявате да използвате този продукт продължително (24 часа в денонощието).
PureVision Multi-Focal са предпочитани заради своя дизайн, създеден специално за хора с пресбиопия и технологията All-Distance Optics, позволяваща ясна видимост на всички разстояния. Веществото AerGel увеличава комфорта при носене, поддържа лещата влажна през целия ден и отблъсква протеиновите налепи и замърсяванията.

Спецификации - PureVision Multifocal (6 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 6 лещи
Пропускливост на кислород: 112 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Материал: Balafilcon A
Диоптър: от -10.00 до +6.00
Add power (добавен диоптър): High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
UV филтър: Не
Име на продукт: PureVision Multi-Focal
Преспиване с лещите: Да
Медицинско изделие: Да
Отлично предложение
Безплатна
доставка
Популярни

TopVue Air Multifocal (6 лещи)

В наличност
  • Изключително дишащи
  • Остро зрение на всички разстояния
  • Високо ниво на хидратация през целия ден
Цена само 58.39 лв
Отлично предложение

Капки за очи Gelone 10 ml

Незабавно и дълготрайно облекчение

  • Успокоява сухите и чувствителни очи
  • Създава слой, който предпазва очите
  • Могат да се използва върху всички видове лещи
Цена само 7.89 лв Добави в кошницата

Отзиви

93%
116 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (5)

Сподели своето впечатление

Станислава Панева

Здравейте! Искам да попитам как стои въпросът със свалянето на грима, т.к. лещите могат да не се свалят 7 денонощия. Това означава ли, че при всяко махане на грима трябва да се свалят и лещите? Не намерих информация никъде по този въпрос. Благодаря предварително!

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Да, препоръчваме да сваляте лещите при всяко махане на грим.

Sivilliana Kotlarova

Здравейте, Прочетох коментарите и въпреки, че нямах намерение да пише и аз, реших все пак да споделя моето впечатление, а изводите оставям на Вас! Аз не мога да се похваля с толкова "дълъг стаж" в носенето на лещи, но все пак от 2009 са си 12 години1 които ми спестиха доста неприятности по смяна, подмяна, чупене и губене на очила, а и оказа се, че с лещите доста по-добре се калбрира окото и се напасва центърът... А и с възможността да ползвам лещи, които не се свалят и слагат всеки ден, направо се родих„„ И аз, както и преди мен коментиращата, ги нося по повече от3 месеца, разбира се с подходяша и щадяща и щадяща грижа, което, както за всичко около нас, увеличава срока на използваеомост. И последно, като марка и производител и аз след доста проби и експерименти, заставам зад тази марка и производител, първо защото много добре пасват на окото, второ защото имат доста добър срок за ползване, и трето, макар и не на последно място, не предизвикват алергии и не съм съм забелязала да са предпоставка за азвитие на бактериална или каквито и да било други инфекции, дори и ако не съм ги сваляла по повече от месец! О, и доста важен аргумент - не се повреждат от морската вода, нито от водата в басейните, която както знаете, се третира с доста агресивни химически средства, за разлика от предишни мои лещи, които само след едно къпане в басейн се разпаднаха на "парцали" В този смисъл и моето мнение е, че или сте ползвали и третирали лещите си не както трябва, или сте от конкурентна фирма. Но, предполагам знаете , лоша реклама няма! Така че опитайте все пак отново продукта, може пък този път да е по-успешно! Поздрави!

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, благодарим ви изключително за отзива и прекрасния коментар.

Теменужка Стамболийска

Здравейте, използвам PureVision от ...може би повече от 6 години. Синът ми също. За ужас на всички лекари ще споделя, че много рядко свалям лещите от очите си и то само за една нощ! Ииии друго, лещите, които са едномесечни понякога се е случвало и по три месеца да нося без никакви оплаквания! Пробвала съм и от другите фирми, но тези са най-добри!!! Нося контактни лещи от 1982 г., бях 13 годишна.... Не мога да нося очила :) Така, че за 33 години, вярвайте ми доста лещи съм сменила , доста проблеми съм имала...и гъбички ,и алергии.... PureVision са най-добрите в моята класация!!! :) г-жо Петрова, оставам с убеждението, че сте от конкурентна фирма или изобщо не знаете как да използвате контактните лещи :) Впрочем, нали знаете, че прекаленият грим не е препоръчителен, както и намазаните с крем ръце? :) Има значение и начина по които се измиват лещите. Не само да се обливат в разтвор, а леко да се разтрият с пръст напред-назад, в никакъв случай с кръгови движения :) На толкова много хора съм ги препоръчала, някои вече не носят изобщо очила. Не съм чула някой да се е оплакал до сега :)

Мария Желязкова

Използвам лещите от много години и съм изключително доволна от точно тоя вид . Преди това съм използвала какви ли не , но тия ми допаднаха и съм много доволна !

Татяна Петрова

Лещите са с изключително лошо качество. Срокът им на подмяна е най-много две седмици, и то с компромиси.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте,

Оценяваме вашият коментар дори, и че е негативен. За да информираме хората четящи тезии коментари искаме да вмъкнем, че нашето мнение се разминава от това на клиента. Този продукт е доказал своето качество и продължава да го прави над 10 години. Материалът на производство е същият като този на обикновенната версия PureVision продукт, който е използван от десетки хиляди редовни потребители.

Възможно е да имате непосоносимост към материала на произвдство или друга причина, която да е предпоставка за вашето впечатление.

Съжаляваме за неприятното потребителско изживяване, което сте испитал/а и имаме жаление да Ви помогнем за избора на продукт, чиято употреба да Ви достави удоволствие. Ако имате неободимост от информция или съвет сме насреща.

Поздрави, Екипът на Контактни-Лещи.bg