PureVision Multi-Focal (6 лещи)

91.79 лв
96% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 23.7. Избери параметри
Покажи параметри за другото око
Добави към поръчката 17.99 лв 14.74 лв
Други опаковки
Безплатна Доставка
91.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 6.89 лв за поръчки над 100.00 лв

Спецификации - PureVision Multi-Focal (6 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 6 лещи
Пропускливост на кислород: 112 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Материал: Balafilcon A
Диоптър: от -10.00 до +6.00
Add power (добавен диоптър): High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
UV филтър: Не
Име на продукт: PureVision Multi-Focal
Преспиване с лещите: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

96%
264 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (6)

Сподели своето впечатление
Галина Георгиева

Здравейте! А каква е разликата с purevision 2 for presbyopia ? Аз използвам тях и съм доволна.Дали тези имат някакво предимство, виждам, че са по-скъпи?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Това е друг модел лещи и разликата е в техните характеристики.

Станислава Панева

Здравейте! Искам да попитам как стои въпросът със свалянето на грима, т.к. лещите могат да не се свалят 7 денонощия. Това означава ли, че при всяко махане на грима трябва да се свалят и лещите? Не намерих информация никъде по този въпрос. Благодаря предварително!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Да, препоръчваме да сваляте лещите при всяко махане на грим.

Sivilliana Kotlarova

Здравейте, Прочетох коментарите и въпреки, че нямах намерение да пише и аз, реших все пак да споделя моето впечатление, а изводите оставям на Вас! Аз не мога да се похваля с толкова "дълъг стаж" в носенето на лещи, но все пак от 2009 са си 12 години1 които ми спестиха доста неприятности по смяна, подмяна, чупене и губене на очила, а и оказа се, че с лещите доста по-добре се калбрира окото и се напасва центърът... А и с възможността да ползвам лещи, които не се свалят и слагат всеки ден, направо се родих„„ И аз, както и преди мен коментиращата, ги нося по повече от3 месеца, разбира се с подходяша и щадяща и щадяща грижа, което, както за всичко около нас, увеличава срока на използваеомост. И последно, като марка и производител и аз след доста проби и експерименти, заставам зад тази марка и производител, първо защото много добре пасват на окото, второ защото имат доста добър срок за ползване, и трето, макар и не на последно място, не предизвикват алергии и не съм съм забелязала да са предпоставка за азвитие на бактериална или каквито и да било други инфекции, дори и ако не съм ги сваляла по повече от месец! О, и доста важен аргумент - не се повреждат от морската вода, нито от водата в басейните, която както знаете, се третира с доста агресивни химически средства, за разлика от предишни мои лещи, които само след едно къпане в басейн се разпаднаха на "парцали" В този смисъл и моето мнение е, че или сте ползвали и третирали лещите си не както трябва, или сте от конкурентна фирма. Но, предполагам знаете , лоша реклама няма! Така че опитайте все пак отново продукта, може пък този път да е по-успешно! Поздрави!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, благодарим ви изключително за отзива и прекрасния коментар.

Теменужка Стамболийска

Здравейте, използвам PureVision от ...може би повече от 6 години. Синът ми също. За ужас на всички лекари ще споделя, че много рядко свалям лещите от очите си и то само за една нощ! Ииии друго, лещите, които са едномесечни понякога се е случвало и по три месеца да нося без никакви оплаквания! Пробвала съм и от другите фирми, но тези са най-добри!!! Нося контактни лещи от 1982 г., бях 13 годишна.... Не мога да нося очила :) Така, че за 33 години, вярвайте ми доста лещи съм сменила , доста проблеми съм имала...и гъбички ,и алергии.... PureVision са най-добрите в моята класация!!! :) г-жо Петрова, оставам с убеждението, че сте от конкурентна фирма или изобщо не знаете как да използвате контактните лещи :) Впрочем, нали знаете, че прекаленият грим не е препоръчителен, както и намазаните с крем ръце? :) Има значение и начина по които се измиват лещите. Не само да се обливат в разтвор, а леко да се разтрият с пръст напред-назад, в никакъв случай с кръгови движения :) На толкова много хора съм ги препоръчала, някои вече не носят изобщо очила. Не съм чула някой да се е оплакал до сега :)

Мария Желязкова

Използвам лещите от много години и съм изключително доволна от точно тоя вид . Преди това съм използвала какви ли не , но тия ми допаднаха и съм много доволна !

Татяна Петрова

Лещите са с изключително лошо качество. Срокът им на подмяна е най-много две седмици, и то с компромиси.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Оценяваме вашият коментар дори, и че е негативен. За да информираме хората четящи тезии коментари искаме да вмъкнем, че нашето мнение се разминава от това на клиента. Този продукт е доказал своето качество и продължава да го прави над 10 години. Материалът на производство е същият като този на обикновенната версия PureVision продукт, който е използван от десетки хиляди редовни потребители.

Възможно е да имате непосоносимост към материала на произвдство или друга причина, която да е предпоставка за вашето впечатление.

Съжаляваме за неприятното потребителско изживяване, което сте испитал/а и имаме жаление да Ви помогнем за избора на продукт, чиято употреба да Ви достави удоволствие. Ако имате неободимост от информция или съвет сме насреща.

Поздрави, Екипът на Контактни-Лещи.bg