PureVision Multi-Focal (6 лещи)

91.79 лв
95% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 26.2. Избери параметри
Добави към поръчката 17.99 лв 14.74 лв
Други опаковки
Безплатна Доставка
91.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 9.99 лв за поръчки над 100.00 лв

Спецификации - PureVision Multi-Focal (6 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.00
Размер на опаковката: 6 лещи
Пропускливост на кислород: 112 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Материал: Balafilcon A
Диоптър: от -10.00 до +6.00
Add power (добавен диоптър): High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
UV филтър: Не
Име на продукт: PureVision Multi-Focal
Преспиване с лещите: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

95%
213 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (6)

Сподели своето впечатление
Галина Георгиева

Здравейте! А каква е разликата с purevision 2 for presbyopia ? Аз използвам тях и съм доволна.Дали тези имат някакво предимство, виждам, че са по-скъпи?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Това е друг модел лещи и разликата е в техните характеристики.

Станислава Панева

Здравейте! Искам да попитам как стои въпросът със свалянето на грима, т.к. лещите могат да не се свалят 7 денонощия. Това означава ли, че при всяко махане на грима трябва да се свалят и лещите? Не намерих информация никъде по този въпрос. Благодаря предварително!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Да, препоръчваме да сваляте лещите при всяко махане на грим.

Sivilliana Kotlarova

Здравейте, Прочетох коментарите и въпреки, че нямах намерение да пише и аз, реших все пак да споделя моето впечатление, а изводите оставям на Вас! Аз не мога да се похваля с толкова "дълъг стаж" в носенето на лещи, но все пак от 2009 са си 12 години1 които ми спестиха доста неприятности по смяна, подмяна, чупене и губене на очила, а и оказа се, че с лещите доста по-добре се калбрира окото и се напасва центърът... А и с възможността да ползвам лещи, които не се свалят и слагат всеки ден, направо се родих„„ И аз, както и преди мен коментиращата, ги нося по повече от3 месеца, разбира се с подходяша и щадяща и щадяща грижа, което, както за всичко около нас, увеличава срока на използваеомост. И последно, като марка и производител и аз след доста проби и експерименти, заставам зад тази марка и производител, първо защото много добре пасват на окото, второ защото имат доста добър срок за ползване, и трето, макар и не на последно място, не предизвикват алергии и не съм съм забелязала да са предпоставка за азвитие на бактериална или каквито и да било други инфекции, дори и ако не съм ги сваляла по повече от месец! О, и доста важен аргумент - не се повреждат от морската вода, нито от водата в басейните, която както знаете, се третира с доста агресивни химически средства, за разлика от предишни мои лещи, които само след едно къпане в басейн се разпаднаха на "парцали" В този смисъл и моето мнение е, че или сте ползвали и третирали лещите си не както трябва, или сте от конкурентна фирма. Но, предполагам знаете , лоша реклама няма! Така че опитайте все пак отново продукта, може пък този път да е по-успешно! Поздрави!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, благодарим ви изключително за отзива и прекрасния коментар.

Теменужка Стамболийска

Здравейте, използвам PureVision от ...може би повече от 6 години. Синът ми също. За ужас на всички лекари ще споделя, че много рядко свалям лещите от очите си и то само за една нощ! Ииии друго, лещите, които са едномесечни понякога се е случвало и по три месеца да нося без никакви оплаквания! Пробвала съм и от другите фирми, но тези са най-добри!!! Нося контактни лещи от 1982 г., бях 13 годишна.... Не мога да нося очила :) Така, че за 33 години, вярвайте ми доста лещи съм сменила , доста проблеми съм имала...и гъбички ,и алергии.... PureVision са най-добрите в моята класация!!! :) г-жо Петрова, оставам с убеждението, че сте от конкурентна фирма или изобщо не знаете как да използвате контактните лещи :) Впрочем, нали знаете, че прекаленият грим не е препоръчителен, както и намазаните с крем ръце? :) Има значение и начина по които се измиват лещите. Не само да се обливат в разтвор, а леко да се разтрият с пръст напред-назад, в никакъв случай с кръгови движения :) На толкова много хора съм ги препоръчала, някои вече не носят изобщо очила. Не съм чула някой да се е оплакал до сега :)

Мария Желязкова

Използвам лещите от много години и съм изключително доволна от точно тоя вид . Преди това съм използвала какви ли не , но тия ми допаднаха и съм много доволна !

Татяна Петрова

Лещите са с изключително лошо качество. Срокът им на подмяна е най-много две седмици, и то с компромиси.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

Оценяваме вашият коментар дори, и че е негативен. За да информираме хората четящи тезии коментари искаме да вмъкнем, че нашето мнение се разминава от това на клиента. Този продукт е доказал своето качество и продължава да го прави над 10 години. Материалът на производство е същият като този на обикновенната версия PureVision продукт, който е използван от десетки хиляди редовни потребители.

Възможно е да имате непосоносимост към материала на произвдство или друга причина, която да е предпоставка за вашето впечатление.

Съжаляваме за неприятното потребителско изживяване, което сте испитал/а и имаме жаление да Ви помогнем за избора на продукт, чиято употреба да Ви достави удоволствие. Ако имате неободимост от информция или съвет сме насреща.

Поздрави, Екипът на Контактни-Лещи.bg