Ray-Ban RX5294 5430

Жени Мъже
Спецификации

Размер на очилата Какъв е моя размер?
140 mm
Други размери
21 mm
140 mm
35 mm 49 mm
В наличност
Кога ще ги изпратим: петък 26.7.
Безплатен подарък на стойност до 6.89 лв за поръчки над 100.00 лв
Гаранция за автентичност
Цена
171.90 лв

За Ray-Ban

Ray-Ban е американска марка, която е създала първите си очила и очила през 1936 г. Оттогава тя е доказала своята елегантна и вечна гама от продукти с класически линии на очила като Wayfarer или Aviator. Разкрийте своя стил; никога няма да се сбъркате с Ray-Ban.


Повече за тези очила

Тази форма е browline, която създава перфектното ретро-модерно усещане за всички стилове и поводи. Цветът на рамката е жълт, който е особено подходящ за онези, които имат лешникови очи и розов цвят на кожата. Цветът на рамката е хавана, който определено е модерен и се комбинира с повечето дрехи, прически и цветове на очите. Рамката е с рутеново цветово покритие, което означава, че имат стилен сребристо- метален облик. Материалът е основно направен от метал, който е изключително издръжлив и придава елегантен, стилен външен вид. Материалът е направен основно от лека и издръжлива пластмаса.

Оригинални продукти

Ние продаваме само оригинални марки и продукти. Когато поръчвате очила от Leshti.bg, те вече са на склад и ще бъдат доставени до дома Ви в най-кратки срокове.Ние се стремим да постигнем пълното удовлетворение на нашите клиентите. В случай, че нашите продукти не отговарят на Вашите очаквания, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, който ще работи за постигане на най-доброто за Вас решение на проблем.