Разтвор Biotrue Flight Pack 2 x 60 ml

15.89 лв
100% препоръки
Изпращане: Избери параметри
Доставка до офис на Спиди (2-4 работни дни) 3.90 лв *
Куриерска фирма Speedy (2–3 работни дни) 4.70 лв *
* БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКАза всички контактни лещи, очила и слънчеви очила
15.89 лв

Идеални за когато сте в движение или просто искате да изпробвате нов разтвор за контактни лещи, тези по-малки от 299 ml опаковки нямат много ангажименти и могат да бъдат изхвърлени лесно, ако е необходимо. Ние предлагаме тези размери за пътуване както за пероксиден, така и за универсални видове, за повечето марки.

Разтвор за контактни лещи Biotrue Flight Pack

Biotrue е многофункционален разтвор за лещи, вдъхновен от действителната физиология на човешкото око . Той се овлажнява, като използва естествен лубрикант, намиращ се в окото, и е с балансирано рН, за да съответства на човешките сълзи. За да се осигури оптимално здраве на очите, Biotrue поддържа полезни протеини и премахва денатурирани протеини. Този разтвор е идеален за чувствителни очи.
Този разтвор ефективно почиства, дезинфекцира, изплаква, съхранява и освежава контактните лещи. Подходящ е за всички видове меки контактни лещи.

Удобен за пътуване пакет

Biotrue Flight Pack 100 ml, благодарение на малкия си размер, можете да вземете със себе си по време на полета си, така че да можете да се насладите на пътуване без притеснения!

Как трябва да използвате този продукт?

Препоръчваме ви да разтривате лещите си между палеца и показалеца или дланта и показалеца си. Грижата за контактни лещи е по -ефективна. Просто добавете малко разтвор и масажирайте лещите от двете страни. Когато приключите, изплакнете лещите с пресен разтвор. След това можете да поставите лещите в чист контейнер за лещи с пресен разтвор и да ги оставите да се почистят за една нощ. На сутринта поставете отново лещите си и излейте използвания разтвор от контейнера си. Не забравяйте да почистите контейнера след употреба! Също така имайте предвид, да не докосвате върха на контейнера, за да поддържате разтвора стерилен.

Biotrue се предлага и в следните размери:
100 ml
480 ml
300 ml
2x 300 ml
3x 300 ml
4x 300 ml
Всяка опаковка се доставя със стерилен контейнер за лещи, който може да се използва за съхранение на вашите лещи.

Спецификации - Разтвор Biotrue Flight Pack 2 x 60 ml

Производители: Bausch and Lomb
Тип разтвори: универсален
Срок на годност: 16 месеца и повече
Обем: 2x60 ml
Използване след отваряне: 3 месеца
Консерванти: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

100%
54 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление