Разтвор Gelone 360 ml

17.99 лв
97% препоръки
В наличност
Изпращане: сряда 27.10. Stock day info: Today 27. октомври Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. октомври Избери параметри
В наличност

Други опаковки

Разтвор Gelone 50 ml 6.49 лв
Разтвор Gelone 100 ml 11.99 лв

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
17.99 лв

Мултифункционален разтвор Gelone

Gelone e мултифункционален разтвор за почистване и съхранение на всички видове меки контактни лещи, в това число и цветни. Комбинацията от дезинфекциращи съставки и хиалуронова киселина го прави подходящ дори и за най-чувствителните очи - страдащите от алергии и "синдрома на сухото око".

Gelone успокоява раздразненията, причинени от по-дългото носенето на контактните лещи. С този разтвор лещите остават хидратирани до свалянето им. Почистващите му компоненти, заедно с антибактериално контейнерче, с което се предлага, гарантират отлична дезинфекция, а хиалуроновата киселина осигурява оптимална хидратация за контактните лещи и очите.

Хиалуроновата киселина се смята за един от най-добрите очни лубриканти - притежава антибактериални свойства, противовъзпалително действие и способност да поддържа нивото на влажност. Друго нейно важно предимство е, че е естествена за човешкия организъм и не предизивква раздразнение, както някои други хидратиращи компоненти.

Икономични пакети

Gelone се предлага в опаковкa от 100 ml. Други изгодни пакети: 2 x 360 ml, 3 x 360 ml и 4 x 360 ml.


Свали листовка на продукта на български език

Спецификации
Производители: Soleko
Тип разтвори: универсален
Обем: 360 ml
Срок на годност: 24 месеца и повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Консерванти: Да
Изгодни пакети
цена: 43.63 лв. Спестяваш: 3.25 лв.
цена: 50.73 лв. Спестяваш: 3.25 лв.

Отзиви

97%
915 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (10)

Сподели своето впечатление

Михаил

Разтворът не ми хареса особено. Притежавам разтвори Gelone и ReNu. Докато ползвах ReNu, нямах проблеми с лещите- лесно си ги слагах и не дразнеха очите. При Gelone нещата бяха откъм другия полюс- лещите не се хидратират добре, трудно ги поставях, често падаха от очите ми безпричинно, и МНОГО ДРАЗНЕХА ОЧИТЕ. Нарочно сравних разтворите, за да намекна, че не в мен е проблемът. Не знам дали при всички е така, но определено човек трябва първоначално да изпробва с по-малко количество.

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, благодарим за обратната връзка. Имаме доста доволни клиенти и от двата разтвора, така че не можем да кажем причината за неудобството ви.

Svetlana Nenova

Скоро си купих такъв разтвор и не съм го ползвала много време защото моите лещи ги вадя на осем дни веднъж! Искам да попитам просто мога ли този разтвор да използвам като капки в очите за почистване! Преди това с години купувам opti free puremoist който използвам и като капки за прочистване на очите!

Отговор

info@alensa.bg

ЗДравейте, Не препоръчваме да използвате разтвора в очите си. Той е за съхранение и почистване на лещи и няма способността да овлажнява и пази очите ви. Това го правят капките за очи. Препоръчваме да си закупите капки за очи.

Кристин

Искам да попитам за колко време стига една бутилка от 360 мл

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте, Кристин,

При ежедневна употреба и правилно почистване на контактните лещи една бутилка разтвор от 360 мл стига за около месец и половина.

toszi onzi

Gelone raztvora za kontaktni leshti e podhodqsht za chuvstvitelni ochi

Весо

Също съм доволен от разтвора. Изкарвам и доста време с него

Киро

Има ли кутийка за съхранение на лещи с разтвора каквато има на снимката?

Отговор

info@alensa.bg

Здравейте,

Да, разтвора идва с контейнерче за съхранение.

Поздрави

Лора

След като го получих като подарък започнах само него да използвам защото е по-евтин от другите марки, а върши същата работа

T.Кирилов

До сега само бях чувал за разтвори с хиалуроновата киселина, но след като пробвах този определено мога да кажа, че разликата се усеща

Lilа

Използвам го от 1 месец и резултатите са впечатляващи!

Динко

Много съм доволен от този разтвор. Нося лещите по над 14 часа на ден и не изпитвам никаква сухота в очите в края на деня. Използвам лещите малко по-дълго от предназначеното, но с този разтвор не усещам никакъв дискомфорт в края на периода.