Разтвор Gelone 4x360 ml

57.99 лв
99% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 29.11. понеделник 29.11. понеделник 29.11. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Избери параметри
В наличност

Други опаковки

Разтвор Gelone 360 ml 17.99 лв
Разтвор Gelone 50 ml 6.49 лв
Безплатна Доставка
57.99 лв
Безплатен подарък на стойност до 13.99 лв за поръчки над 80.00 лв

Мултифункционален разтвор Gelone

Gelone e мултифункционален разтвор за почистване и съхранение на всички видове меки контактни лещи, в това число и цветни. Комбинацията от дезинфекциращи съставки и хиалуронова киселина го прави подходящ дори и за най-чувствителните очи - страдащите от алергии и "синдрома на сухото око".

Gelone успокоява раздразненията, причинени от по-дългото носенето на контактните лещи. С този разтвор лещите остават хидратирани до свалянето им. Почистващите му компоненти, заедно с антибактериално контейнерче, с което се предлага, гарантират отлична дезинфекция, а хиалуроновата киселина осигурява оптимална хидратация за контактните лещи и очите.

Хиалуроновата киселина се смята за един от най-добрите очни лубриканти - притежава антибактериални свойства, противовъзпалително действие и способност да поддържа нивото на влажност. Друго нейно важно предимство е, че е естествена за човешкия организъм и не предизивква раздразнение, както някои други хидратиращи компоненти.

Икономични пакети

Gelone се предлага в опаковкa от 100 ml и 360 ml с антибактериално контейнерче за лещи. Други изгодни пакети: 2 x 360 ml, 3 x 360 ml.


Свали листовка на продукта на български език

Спецификации
Производители: Soleko
Тип разтвори: универсален
Обем: 4x360 ml
Срок на годност: 24 месеца и повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Консерванти: Да

Отзиви

99%
95 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (3)

Сподели своето впечатление

Анна

Страхотна коледна промоция. Всички сме "слепи вкъщи", така че е страшно полезно.

Яна

Страхотна е промоцията. Ще си имам за цяла година разтвор. Много съм доволна.

Анита

Невероятна промоция. Възползвах се от 20%то намаление и 4 разтвора ми излезнаха на цената на 2 от другите марки. Вече съм го ползвала и знам, че е супер !