Разтвор Gelone 50 ml

6.49 лв
80%
В наличност
Покажи параметри
attributesPrimary

вторник 20.8.

blank

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
6.49 лв
Безплатна доставка над 30 лв.
ПОДАРЪК при поръчка над 80 лв.

Gelone Разтвор за контактни лещи

Вземете Gelone с Вас, където и да сте в този малък и практичен пакет. Предлага се в опаковка от 50 ml, която е одобрена от авиокомпанийте и е удобно решение за вашите пътувания. Идеалнен за Вашата работна чанта, фитнес раница , или просто близо до Вас винаги, когато вашите лещи се нуждаят от грижи.

Тази малка опаковка отивас Вас, където и да отидете (и се допускат контейнери от 100 ml или по-малко), което я прави идеалена за летни екскурзии и излети.

Gelone е многофункционален разтвор, който е подходящ за употреба с всички видове меки контактни лещи . Той почиства ефективно, когато лещите не се използват, а уникалната формула съдържа комбинация от дезинфектанти и хиалуронова киселина, която осигурява леко хидратиране дори и на най-чувствителните очи. натриев хиалуронат е естествено вещество, което осигурява увлажняване и комфорт при носене.

Натриев хиалуронат

Натриевият хиалуронат (или хиалуронова киселина) е една от основните съставки в Gelone разтвор . Това вещество е напълно естествено за човешкото тяло и е напълно съвместимо с вътрешната околна среда. Намира се например в стъкловидното тяло или гелообразната течност, която създава очната ябълка.

Отлична хидратация

Хиалуроновата киселина има уникалната способност да се свързва и задържа големи количества вода, поради което Gelone разтвор значително увеличава комфорта и хидратацията на носещите лещи. Тази забележителна субстанция помага и за насърчаване на регенерацията на клетките и излекуването на тъканите и по този начин може да помогне за възстановяване на малки увреждания, дължащи се на дразнение от фактори на околната среда като прах, мръсотия или смог.

Gelone solution се предлага и в по-големи опаковки 100 ml опаковка, 360 ml опаковка, или нашите двойна опаковка, тройна опаковка, и фамилни опаковки от четири опаковки от 360 ml.

Спецификации
Производители: Soleko
Тип разтвори: универсален
Срок на годност: 24 месеца и повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Обем: 50 ml
Съдържа натриев хиалуронат: Да

Отзиви

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Остави оценка
100%

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление
VISA Master Card DHL express Speedy
Top