Разтвор LAIM-CARE 3 x 400 ml

40.89 лв
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 20.9. понеделник 20.9. понеделник 20.9. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Избери параметри
В наличност

Други опаковки

Разтвор LAIM-CARE 400 ml 15.89 лв
Разтвор LAIM-CARE 2 x 400 ml 29.49 лв
Безплатна Доставка
40.89 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.99 лв за поръчки над 80.00 лв

Разтвор за контактни лещи Laim-Care 3 x 400 ml

Laim-Care е изотоничен мултифункционален разтвор за дезинфекция, почистване и предпазване на контактни лещи. Безспорното предимство на този разтвор е съдържанието на хиалуронова киселина - естествена за човешкия организъм. Тя поддържа лещите влажни през целия ден, и също така действа като ефективен антибактериален агент.

Може да закупите и в опаковки от 400м.

Съвместим с очната среда

Натриевият хиалуронат (известна и като хиалуронова киселина) се съдържа в човешкото тяло. За това този разтвор е напълно подходящ за очите и не предизвиква дразнене на чувствителните тъкани. В човешкото тяло естествено присъства например в ставната течност или стъкловидното тяло на окото.

Ефективна лубрикация

Хиалуроновата киселина е единственото ефективно възстановително и антибактериално вещество (използва се често и в пластична хирургия), но също така и много добър лубрикант, чиято бонус катко вече споменахме е абсолютната съвместимост с вътрешната среда на организма - използването на разтвора Laim-Care гарантира по-приятна и по-удобна употреба на лещи.

Нежен и високо ефективен

Разтворът на хиалуронова киселина осигурява Лайм Care-лесен, но и ефективен метод за почистване на контактни лещи. Пакетът жилищни антибактериални разтвор, съдържащ сребърни йони, които действат срещу бактериалната адхезия.

Подходящ за чувствителни очи

Laim-Care е подходящ за потребители, които имат чувствителни очи, страдащи от чувство за сухота в очите или зачервяване на кожата и е предназначен за грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконов хидрогел и цветни.

Спецификации
Производители: Schalcon
Тип разтвори: универсален
Обем: 3x400 ml
Срок на годност: 16 месеца и повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Консерванти: Да

Отзиви

Този продукт все още няма много отзиви

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление