Разтвор LAIM-CARE 400 ml

15.89 лв
95% препоръки
В наличност
Изпращане: понеделник 20.9. понеделник 20.9. понеделник 20.9. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Избери параметри
В наличност

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
15.89 лв

Разтвор за контактни лещи Laim-Care

Laim-Care е изотоничен мултифункционален разтвор за дезинфекция, почистване и предпазване на контактни лещи. Безспорното предимство на този разтвор е съдържанието на хиалуронова киселина - естествена за човешкия организъм. Тя поддържа лещите влажни през целия ден, и също така действа като ефективен антибактериален агент.

Може да закупите и в опаковки от 150 ml 50 ml.

Първият разтвор, съдържащ хиалуронова киселина

Laim-Care стартира през август 2010 г. и бе първият разтвор съдържащ хиалуронова киселина. Много бързо той се превръна в популярен продукт, който в момента е популярен и се препоръчва от много експерти заради неговото високо качество.

Съвместим с очната среда

Натриевият хиалуронат (известна и като хиалуронова киселина) се съдържа в човешкото тяло. За това този разтвор е напълно подходящ за очите и не предизвиква дразнене на чувствителните тъкани. В човешкото тяло естествено присъства например в ставната течност или стъкловидното тяло на окото.

Ефективна лубрикация

Хиалуроновата киселина е единственото ефективно възстановително и антибактериално вещество (използва се често и в пластична хирургия), но също така и много добър лубрикант, чиято бонус катко вече споменахме е абсолютната съвместимост с вътрешната среда на организма - използването на разтвора Laim-Care гарантира по-приятна и по-удобна употреба на лещи.

Нежен и високо ефективен

Разтворът на хиалуронова киселина осигурява Лайм Care-лесен, но и ефективен метод за почистване на контактни лещи. Пакетът жилищни антибактериални разтвор, съдържащ сребърни йони, които действат срещу бактериалната адхезия.

Подходящ за чувствителни очи

Laim-Care е подходящ за потребители, които имат чувствителни очи, страдащи от чувство за сухота в очите или зачервяване на кожата и е предназначен за грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконов хидрогел и цветни.

Многофункцион­аленият разтвор Laim-Care също предлага в опаковка от 150 ml, 50 ml.

Спецификации
Производители: Schalcon
Тип разтвори: универсален
Обем: 400 ml
Срок на годност: 16 месеца и повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Консерванти: Да
Изгодни пакети
цена: 53.43 лв. Спестяваш: 4.25 лв.
цена: 81.62 лв. Спестяваш: 4.25 лв.

Отзиви

95%
213 от нашите клиенти препоръчват този продукт

Сподели своето впечатление (3)

Сподели своето впечатление

Ради

Първият разтвор на тази марка ми беше подарък. Вече со го купувам за 4 път. Много сум доволна.

Пенев

Най-изгодния разтвор, който съм ползвал до сега.

Кирил

Много хубав разтвор, с него нося лещите над 12 часа без никакъв проблем