Разтвор OPTI-FREE Express 120 ml

9.49 лв
В наличност
Изпращане: понеделник 18.10. Stock day info: Tomorrow 18. октомври Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Избери параметри
В наличност

Доставка

Speedy
Speedy 5 лв
DHL
DHL 10 лв
9.49 лв

Идеални за когато сте в движение или просто искате да изпробвате нов разтвор за контактни лещи, тези по-малки от 299 ml опаковки нямат много ангажименти и могат да бъдат изхвърлени лесно, ако е необходимо. Ние предлагаме тези размери за пътуване както за пероксиден, така и за универсални видове, за повечето марки.

OPTI-FREE Express разтвор за контактни лещи

OPTI-FREE Express е многофункционален почистващ разтвор за контактни лещи, разработен от Alcon. Този високоефективен разтвор е предназначен за дезинфекция, почистване, овлажняване, изплакване и съхраняване на всички видове меки контактни лещи. Това ще гарантира, че вашите лещи се чувстват комфортно през целия ден.

Лесно постигане на максимална ефективност

Преди да приберете лещите в този разтвор за една нощ, разтрийте ги в дланта. Намокрете лещата с разтвор и внимателно масажирайте всяка страна за поне 10 секунди с върховете на пръстите си . Това ще помогне за дезинфекция на лещите и премахване на отлаганията. Когато приключите с триенето на лещите, изплакнете ги обилно с OPTI-FREE Express . Вече можете да съхранявате лещите си за една нощ в контейнер с прясна, стерилна партида разтвор. На сутринта вашите лещи ще бъдат почистени, дезинфекцирани и регенерирани.

Не забравяйте винаги да спазвате добрите практики за грижа за лещите и да поддържате чисти вашия контейнер.

OPTI-FREE Express може да се използва до 6 месеца след отваряне. Не замърсявайте разтвора вътре в бутилката, като докосвате върха на контейнера.

OPTI-FREE Express се предлага и в следните размери на опаковката: 355 ml, 2x355 ml и 3x 355 ml.

Спецификации
Производители: Alcon
Тип разтвори: универсален
Обем: 120 ml
Срок на годност: 16 месеца и повече
Използване след отваряне: 6 месеца
Консерванти: Да

Отзиви

Този продукт все още няма много отзиви

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление