Разтвор OPTI-FREE Express 2 x 355 ml

31.49 лв
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: петък 7.5. Today Избери параметри
Безплатна Доставка
31.49 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.99 лв за поръчки над 80.00 лв

Разтвор зa контактни лещи Opti-Free Express

OPTI-FREE Express NO RUB е универсален разтвор за лещи на компанията Alcon. Разтворът хидратира по уникален начин повърхността на контактни лещи и увеличава значително комфорта при употреба. Съставката Poloxamin позволява лещите да притежават повече влага на своята повърхността дори и след 24 часа.

Разтвора OPTI-FREE Express е подходящ за дезинфекция, почистване, измиване, овлажняване и съхранение на всички видове меки контактни лещи.

Може да закупите и в опаковки от: 120 ml 355 ml 3х355 ml.

NO RUB разтворите имат предимството че при дезинфекция на лещите не се налага да втривате разтовора за по-добро почистване. Въпреки това, опитът показва, че тази операция осигурява по-добро почистване на вашите лещи. Ние препоръчваме да втриете разтвора в лещите след като сте ги поставили във вашите длани за по-ефективно отстраняване на депозитите от протеини наслояващи се на вашите лещи.
Разтвора зa контактни лещи OPTI-FREE Express се използва до 6 месеца след първото отваряне на бутилката. OPTI-FREE Express е ефективно защитно средство срещу бактерии, гъбички и др.
Спецификации
Производители: Alcon
Тип разтвори: универсален
Обем: 2x355 ml
Срок на годност: 16 месеца и повече
Използване след отваряне: 6 месеца

Отзиви

Този продукт все още няма много отзиви

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление