Разтвор Oxysept 1 Step 300 ml

21.49 лв
100% препоръки
В наличност
Внимание! Този разтвор е пероксиден. Моля, следвайте инструкциите за използването му!
Изпращане: понеделник 27.3. Избери параметри
Доставка до офис на Спиди (2-4 работни дни) 3.90 лв *
Куриерска фирма Speedy (2–3 работни дни) 4.70 лв *
* БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКАза всички контактни лещи, очила и слънчеви очила
21.49 лв

Перфектен, когато се нуждаете от по-голям разтвор или не искате да Ви притеснява необходимостта от чести поръчки, тези по-големи обеми от 300 мл и повече ще ви позволят да се запасите с разтвор за контактни лещи за дълъг период от време. Ние предлагаме тези размери както за пероксиден, така и за универсални рзтвори, за повечето марки.

Пероксиден разтвор за контктни лещи Oxysept 1 Step

Oxysept 1 Step пероксиден разтвор ефективно почиства контактните лещи с помощта на неутрализиращи таблетки. Разтвора е подходящ за всички видове меки контактни лещи, с изключение на цветни лещи. Благодарение на Oxysept лесно се отстраняват замърсявания и отлагания. Разтвора също така овлажнява лещите, което ги прави удобни за носене през целия ден.

Oxysept 1 Step не съдържа консерванти и затова е подходящ за потребители с чувствителни очи.

За да гарантирате правилното и безопасно използване на разтвора, използвайте контейнера и неутрализиращите таблетки, предоставени в опаковката, и стриктно спазвайте включените инструкции.

Забележка:

Никога не прилагайте пероксиден разтвор директно в очите, тъй като това може да причини сериозни наранявания. Не поставяйте лещи, които са влезли в контакт с него.

Никога не използвайте плосък контейнер за контактни лещи с пероксиден разтвор. Използвайте само специалния контейнер и неутрализиращите таблетки, които са включени в разтвора.

Никога не отстранявайте лещите от специалния контейнер преди завършване на процеса на неутрализация (поне 6 часа).

Никога не препълвайте котейнера с разтвор. Изтеклия и не неутрализираният разтвор може по невнимание да влезе в контакт с лещи или пръсти, причинявайки нараняване.

Това не е многофункционален разтвор. Важно е да се изчака пълна неутрализация (минимум 6 часа), като се използват включените таблетки и контейнер, при всяко почистване на контактни лещи с разтвор Oxysept 1 Step, за да се предотврати увреждане на очите и изгаряния. Вземете под внимание съветите на Вашия оптик.

Спецификации - Разтвор Oxysept 1 Step 300 ml

Производители: Amo
Тип разтвори: пероксиден
Обем: 300 ml
Използване след отваряне: 2 месеца
Консерванти: Не
Медицинско изделие: Да

Отзиви

100%
20 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление