Разтвор Sensitive Eyes ReNu MPS 120 ml

17.49 лв
95% препоръки
Изпращане: Избери параметри
Доставка до офис на Спиди 3.90 лв *
Куриерска фирма Speedy (2–4 работни дни) 4.70 лв *
* БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКАза всички контактни лещи, очила и слънчеви очила
17.49 лв

Идеални за когато сте в движение или просто искате да изпробвате нов разтвор за контактни лещи, тези по-малки от 299 ml опаковки нямат много ангажименти и могат да бъдат изхвърлени лесно, ако е необходимо. Ние предлагаме тези размери за пътуване както за пероксиден, така и за универсални видове, за повечето марки.

Разтвор за контактни лещи ReNu MPS Sensitive Eyes

ReNu MPS Sensitive Eyes е многофункционален разтвор за почистване на лещи, подходящ за всички видове меки контактни лещи .
Този разтвор ефективно почиства, дезинфекцира, изплаква, съхранява и освежава контактните лещи. Формулата му е особено нежна, което го прави идеално решение за чувствителни очи.

Удобен за пътуване пакет

ReNu MPS Sensitive Eyes Flight Pack 100 ml, благодарение на малкия си размер, може да се вземе с вас във вашия полет, така че да се насладите на пътуване без притеснения!

Как трябва да използвате този продукт?

Препоръчваме ви да разтривате лещите си между палеца и показалеца или дланта и показалеца си. Грижата за контактни лещи е по-ефективна. Просто добавете малко разтвор и масажирайте лещите от двете страни. Когато приключите, изплакнете лещите с пресен разтвор. След това можете да поставите лещите в чист контейнер за лещи с пресен разтвор и да ги оставите да се освежат за една нощ. На сутринта поставете отново лещите си и излейте използвания разтвор от контейнета. Не забравяйте да почистите контейнера след употреба! Също така имайте предвид, да не докосвайте върха на контейнера, за да поддържате разтвора стерилен.

ReNu MPS Sensitive Eyes се предлага и в следните размери:
100 ml
360 ml
2x 360 ml
3x 360 ml

Всяка опаковка се доставя със стерилен контейнер за лещи, който може да се използва за съхранение на вашите лещи.

Спецификации - Разтвор Sensitive Eyes ReNu MPS 120 ml

Производители: Bausch and Lomb
Тип разтвори: универсален
Обем: 120 ml
Използване след отваряне: 3 месеца
Консерванти: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

95%
40 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление