Изпращаме веднага вашите поръчки! Препоръчваме да поръчате предварително, тъй като поръчката Ви може да се забави поради настоящата ситуация.

Слънчеви очила Ray-Ban Original Aviator RB3025 - 112/69

Жени Мъже
Размери на очилата в милиметри


135 mm
14 mm
49 mm 58 mm
135 mm
В наличност
Кога ще ги изпратим: петък 29.5.
Безплатна доставка
Безплатна доставка над 30 лв.
ПОДАРЪК при поръчка над 80 лв.
246.90 лв
virtual-try Виртуално огледало

Може също да харесате

За Ray-Ban

Ray-Ban е американска марка, която е създала първите си очила и очила през 1936 г. Оттогава тя е доказала своята елегантна и вечна гама от продукти с класически линии на очила като Wayfarer или Aviator. Разкрийте своя стил; никога няма да се сбъркате с Ray-Ban.


Повече за тези очила

Формата на тези рамки е пилотен, което е идеален модел за всички форми на лицето. Цветът на рамката е предимно златен, което определено ще подчертае бляскавата Ви индивидуалност и ще добави усещане за изтънченост Цветът на стъклото е оранжев, което помага за по-добро възприятие и подобрява контраста. Стъклата са с огледално покритие, което помага на зрението Ви в условия на ярка светлина. Материалът е основно направен от метал, който е изключително издръжлив и придава елегантен, стилен външен вид. Искате ли да прецените дали тези очила са идеални за вас? Погледнете по-отблизо с нашето виртуално огледало!

Оригинални слънчеви очила на марката Ray-Ban с авиаторски дизайн и стилна златиста рамка с гумиран завършек. Въпреки че моделът е със светли златни стъкла, това не понижава защитната му способност. Тези слънчеви очила не само надеждно предпазват очите от вредните слънчеви лъчи, но и са ефектен моден аксесоар, необходим на всеки.

Оригинални продукти

Ние продаваме само оригинални марки и продукти. Когато поръчвате очила от Leshti.bg, те вече са на склад и ще бъдат доставени до дома Ви в най-кратки срокове.Ние се стремим да постигнем пълното удовлетворение на нашите клиентите. В случай, че нашите продукти не отговарят на Вашите очаквания, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, който ще работи за постигане на най-доброто за Вас решение на проблем.

Може също да харесате

Диаметър
VISA Master Card DHL express Speedy
Top