Слънчеви очила TigerStyle - Yellow

Жени Мъже
Спецификации

В наличност
Кога ще ги изпратим: сряда 24.4.
Безплатен подарък на стойност до 12.89 лв за поръчки над 100.00 лв
Гаранция за автентичност
Цена
28.00 лв
Най-добрата цена за бройка за последните 30 дни: 28.00 лв

Формата е квадратна, която работи перфектно за тези с диамантени, овални и кръгли лица. Цветът на рамката е кафяв, който работи чудесно с тъмна коса и обикновено е класически цвят за ежедневно носене. Цветът на рамката е хавана, който определено е модерен и се комбинира с повечето дрехи, прически и цветове на очите. Цветът на стъклото е жълт, което осигурява кристално зрение при условия на слаба светлина. Стъклата са с огледално покритие, което помага на зрението Ви в условия на ярка светлина. Материалът е направен основно от лека и издръжлива пластмаса.

Слънчеви очила TigerStyle - Yellow

Нашите нови TigerStyle слънчеви очила са снабдени със лека рамка в комбинация тюркоазено оцветени стъкла със златен метална поцветка. Дизайнът е вдъхновен от Ray-Ban’s Clubmaster серията. Техните жълти, отразителни лещи имат UV филтър и осигуряват защита срещу слънчевата светлина.

Оригинални продукти

Ние продаваме само оригинални марки и продукти. Когато поръчвате очила от Leshti.bg, те вече са на склад и ще бъдат доставени до дома Ви в най-кратки срокове.Ние се стремим да постигнем пълното удовлетворение на нашите клиентите. В случай, че нашите продукти не отговарят на Вашите очаквания, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, който ще работи за постигане на най-доброто за Вас решение на проблем.