SofLens 59 (6 лещи)

29.49 лв
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: сряда 24.7. Избери параметри
Покажи параметри за другото око
Добави към поръчката 17.99 лв 14.74 лв
Други опаковки
SofLens 59 (6 лещи) + разтвор Gelone 360 ml
44.23 лв (Спестяваш 3.25 лв)
SofLens 59 (6 лещи) + разтвор Laim-Care 400 ml
41.13 лв (Спестяваш 4.25 лв)
Безплатна Доставка
29.49 лв
Безплатен подарък на стойност до 6.89 лв за поръчки над 100.00 лв

Спецификации - SofLens 59 (6 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
BC (базова кривина): 8.60
DIA (диаметър): 14.20
Размер на опаковката: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца и повече
Пропускливост на кислород: 22 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 59%
Диоптър: от -9.00 до +6.00
Материал: Hilafilcon B
Преспиване с лещите: Не
UV филтър: Не
Име на продукт: SofLens 59
Медицинско изделие: Да

Отзиви

98%
2119 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (9)

Сподели своето впечатление
Tedy

Добре,благодаря ви,и дали е възможно просто да са дефектни и затова.Защото първият месец бях с тях и нямах проблем?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Да възможно е да има фабричен дефект. Случва се понякога. Ако смятате, че това е проблема, моля напишете ни имейл и можете да изпратите лещите за проверка на качеството до производителя. Поздрави

Tedy

Възможно ли е да не ми пасват и затова при слагане на лещата тя да не застава на роговицата а да ''плува'' в окото?

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Възможно е да. Леща която "плува" както казахте в окото не е подходяща за Вас. Моля консултирайте се с Вашия опик.

Севда

Здравейте, имам да поръчам тези лещи, но имам различни диоптри на двете очи. Като натисна "Покажи параметри за другото око" автоматично ми добавя още една кутия на стойност 29.90 лв. А аз искам само една просто със различни диоптри. Имате ли такава опция ?!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Севда,

За съжаление, не е възможно да комбинираме два вида диоптри в една кутия. Ако искате да поръчате по-малко количество лещи с различни параметри, Ви препоръчваме да изберете 1 бр. SofLens 59.

Димитрина

Каква е разликата между тези и PureVision. Използвам PureVision от години, но цената на тези ме накара да се замисля, а и пак са на Baush.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Димитрина,

И двата продукта са на Bausch and Lomb, но основната разлика е в технологията на производство. SofLens 59 са хидрогелни - по-старо поколение, непозволяващо едновременно високо водно съдържание (59%) и кислородна пропускливост (22 Dk/t). PureVision са силикон-хидрогелни контактни лещи с водно съдържание 36% и кислородна пропускливост 112 Dk/t. Друга разлика е в различната им големина - SofLens са с диаметър 14.2, а PureVision са по-малки - 14.00. Също така обърнете внимание на базовата кривина - PureVision предлагат две опции - 8.30 или 8.60, а Soflens само 8.60.

Milena Ivanova

Супер са. Много ми харесват. Пазарувам редовно от тук и нямам никакви проблеми.

Стефи

Здравейте ,имам въпрос към вас отрносно кривината на лещата. Какво првдставлява това, виждам, че има различни стойности, фатално ли е ако нося леща с различна от тази на окото ми ? Нося лещи от 3-4 години , но уви, никога не съм се интересувала от това, което ми продават в оптиката. Имам напоследък смущения в лещите и искам да пробвам с тези, но тази кривина ме смути. Не мога да отида на лекар, затова се обръщам към Вас , надявам се на Вашия отговор. Поздрави.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте Стефи,

Благодарим, че се обърнахте към Нас. С прости думи Кривината може да се определи като параметъра, който описва дали вашето око е изпъкнало или не. Той се отразява само върху централната част на лещата тъй като всички съвременни лещи са отворени в своя край. не е фатално да ползвате лещи с друга кривина, но може да не пасва добре на окото, което да доведе до не достатъчно ясна визия или до падане на лещата. Най-добре вземете единични бройки от този продукт за да се уверите дали тяхната кривина е подходяща за Вас. Над 90% от потребителите ползват лещи с кривина между 8.5 и 8.7 и 8.6 е най-разпространената кривина с голяма разлика.

Ако имате други въприси пишете ни.

Поздрави

Петър

Използвам този продукт от години и смятам, че за тази цена дава много повече от други по-скъпи продукти.

Стелиана

Тези са ми първите лещи, ползвам ги от месец и са супер.Препоръчвам ги на всеки.Използвам и разтвора ReNu, и той върши чудесна работа.

радостина

здравейте направих поръчка за лещи но не получих нито обаждане нито потвърждение да смятам ли че поръчката ми няма да бъде изпълнена

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

При правилно поръчване на даден продукт получавате потвърждение на електронната поща предоставена от вас.

При всички положения ви съветваме да изпращате подобни запитвания на нашата електронна поща за обслужване на клиенти, а именно info@kontaktni-leshti.bg

Поздрави,