SofLens Toric (6 лещи)

81.79 лв
94% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: Избери параметри Избери параметри
Покажи параметри за другото око
Добави към поръчката 17.99 лв 14.74 лв
Други опаковки
Безплатна Доставка
81.79 лв
Безплатен подарък на стойност до 12.89 лв за поръчки над 100.00 лв

Спецификации - SofLens Toric (6 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
DIA (диаметър): 14.50
BC (базова кривина): 8.50
Размер на опаковката: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца и повече
Период на подмяна: 30 дни
Пропускливост на кислород: 32 Dk/t
Съдържание на вода: 66%
Материал: Alphafilcon A
CYL (цилиндър): от -0.75 до -2.75
Диоптър: от -9.00 до +6.00
Преспиване с лещите: Не
UV филтър: Не
Име на продукт: SofLens Toric
Медицинско изделие: Да

Отзиви

94%
433 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление (5)

Сподели своето впечатление
Албена Данова

Здравейте, до сега съм ползвала торични лещи но от balafilicon A, a тези тук са от др. материал. Виждам, че не мога да си поръчам от старите, поради ограничение в доставките на производителя. Смятате ли, че ако поръчам от този материал ще е ок? Благодаря за отговора.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

относно този въпрос се консултирайте с леъкр/оптик. Не сме компетентни медицински лица и не сме запоснати с конкретните нужди на очите ви.

Ивелин

Здравейте! Защо в сайта за UK цените са много по-ниски за идентични продукти. Има ли нещо общо високия стандарт на живот в България? Благодаря.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, Моля дайте ни конкретен продукт, който имате предвид. Много по-ниски цени няма и всички цени са съобразени с производителя. Ние сме търговец и се опитваме почти да не влияем на цените.

Людмила Стефанова

Здравейте ,ползвала съм този тип торични лещи ,но ми ги поръчваше офтомолога .Сменях ги на три месеца пак бяха по шест броя в кутия и ми стигаха за година и половина.Въпроса ми е предлагате ли вие такива ,тъй като в страницата ви не ги намирам има само такива ,които се сменят на 30 дни.Благодаря,желая ви успех!

Отговор info@alensa.bg

Здравейте, г-жо Стефанова,

Моделът SofLens Toric от Bausch and Lomb е месечен (30-дневен). Не се предлага в тримесечен вариант, както може да се уверите и на страницата на производителя.

Теодора Герова

Използвам тези лещи от години, а от както открих този сайт съм спестила буквално стотици левове защото в оптиката ми ги продаваха на повече от двойна цена!!!

Емилия Гавраилова

Много съм доволна от този вид лещи.Нося ги вече повече от 5 години.Случвало ми се е на два-три пъти да се скъса леща в края,което не е много приятно,защото си купувам 2 по 6 броя за цялата година.Моят офталмолог ги поръчва срещу 220,240,а сега и 260 лева,като се позовава на долара.Цената,която виждам тук на едро е доста по-ниска.Моля за коментар по въпроса.

Отговор info@alensa.bg

Здравейте,

И ние смятаме, че SolfLens е хубав продукт. Не можем да коментираме ценовата политика на вашият офталмолог. Това, което можем да направим е да гарантираме произхода и качеството на продуктите, които предлагаме. Нашата фирма има един от най-големите складове в Европа за контактни лещи и работим с дистрибутори от цяла Европа, което ни позволява да имаме независима от местния пазар ценова политика.

Поздрави