Уважаеми клиенти, ние ви уверяваме, че нашите складове функционират нормално и всички артикули се изпращат незабавно. Възможно е обаче да има забавяне на транспорта поради мерки, предприети от властите по определени маршрути. Възможно е също така доставката да се осъществи с помощта на алтернативен превозвач.

Съвети и информация за контактни лещи от Аленса

Научете всичко за това как да използвате контактни лещи, как да се грижите за тях и намерете отговори на всички общи въпроси, свързани с лещите. Прегледайте нашите страници и със сигурност ще намерите информацията, която търсите. Можете също да се косултирате с нашия информационен портал относно покупки, поръчки, пратки и обслужване на клиенти!

Намерете всичко, което трябва да знаете в нашия информационен портал.

Инфо & Съвети За употребата на контактни лещи
Информация и съвети за употребата на контактни лещи
Инфо & Съвети За клиенти на Аленса
Съвети и информация за клиенти
Искате да поръчате от Alensa и сте любопитни да разберете как работи всичко в нашия уеб магазин? Или просто сте поръчали вече и имате някакви въпроси? Не търсете повече и кликнете на един от следващите страници, за да намерите отговора!
ЗА НАС
За Нас
Искате да знаете повече за нашата компания, за нашите правила и условия? Или искате да се свържете с нас? В този случай посетете една от следващите страници:
VISA Master Card DHL express Speedy
Top