Thealoz Duo капки за очи 10 ml

31.99 лв
99% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 30.1. Избери параметри
Безплатна Доставка
31.99 лв
Безплатен подарък на стойност до 21.98 лв за поръчки над 80.00 лв

Thealoz Duo 10 ml Eye Drops

Очните капки Thealoz Ви помагат да се освободите от дразненето и умората на Вашите очите. Тази неутрална формула (pH 7) смазва повърхността на окото и ефективно се бори със синдрома на сухото око. Може да приложите около 4-6 капки на ден, ако е необходимо. Thealoz Duo капки не съдържат консерванти Тази опаковка съдържа 10 ml Може да се използва до 3 месеца след отварянето.

Формулата на Thealoz Duo съчетава трехалозата и хиалуроновата киселина. И двете вещества се намират естествено в човешкото тяло и са способни да овлажняват и регенерират тъканите и да възстановяват естествения баланс на вашите сълзи.

Ефективен срещу всякакви очни натоварвания

Умора, дразнене, зачервяване, сухота и изгарящи очи могат да възникнат поради разнообразни външни влияния, вариращи от времето до честите компютърни задачи. Очните капки Thealoz Duo са отлично решение за подобни проблеми. Те също са силно препоръчани за лечение на синдрома на сухото око (в умерени до тежки стадии на това заболяване).

Революционната система ABAK

Thealoz Duo използва патентованата система за дозиране ABAK, която осигурява плътна капка всеки път. Тази уникална система за дозиране също така помага да се предотвратят замърсявания, бактерии и вируси, като капките ви се стерилизират.

Спецификации - Thealoz Duo капки за очи 10 ml

Производители: Thea
Обем: 10 ml
Използване след отваряне: 3 месеца
Консерванти: Не
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Медицинско изделие: Да

Отзиви

99%
159 от нашите клиенти препоръчват този продукт Коментарите не са проверени

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление